Galatasaray her zaman kalbimde

Bugün Konya maçıyla Sarı-Kırmızılılar’a veda edecek olan Alman yıldız, “İçimde hüzün var. Galatasaray’ı her zaman kalbimde taşıyacağım” açıklamasını yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Haziran 2017 Güncelleme 03 Haziran 2017, 00:48
Galatasaray her zaman kalbimde

İÇİNDEKİLER

Japon kulübü Vissel Kobe'ye transfer olan Lukas Podolski bugün Konya maçında Galatasaray'a veda edecek. Alman futbolcu dün basın toplantısı düzenleyerek duygularını anlattı. İşte Poldi'nin veda sözleri:

BONSERVİS NORMAL
"Güzel bir şey olmakla beraber içimde hüzün var. Hem taraftar hem de kulüp... Kalbimde onları taşıyacağım. Şampiyonluk kazanmış olsam daha iyi olurdu. Eminim ki Galatasaray bundan sonra birçok kupalara koşacaktır. Birçok yerde oynadım ama burası daha özel oldu. Birçok arkadaş edindim. Japonya'ya gidiş tarihim belli değil. Planımı yapmadım. Türkiye'de çeşitli tatil beldelerinde tatil yapacağım. Arsenal'den buraya 2.5 milyon Euro'ya geldim; 2.6 milyon Euro'ya gidiyorum. 2 sene burada futbol oynadım. Bonservis bedelimin normal olduğunu düşünüyorum. Bruma çok özel bir oyuncu. Eğer Almanya'ya giderse, bu onun için çok önemli bir adım olacaktır."




YİNE İLGİ BÜYÜK OLDU
İlk geldiği günden bu yana taraftarlarla arasında çok sıcak bir ilişki oluşan Lukas Podolski'ye dün de gösterilen ilgi büyük oldu. Poldi taraftarlarla selfie çektirdi, bol bol da imza dağıttı.