Tek başarıları bize çelme takmak

“Fenerbahçe karşısında farklı bir galibiyeti kaçırdık. Rakibimizin tek başarısı bize çelme takmak oldu. Hak ettiğimiz bir skor değildi." "Volkan Demirel'in benim yanımda söyledikleri duyulsa sezonu kapatması gerekir. Volkan hep el hareketi yaptı ama oyunda kaldı."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2017 Güncelleme 08 Mayıs 2017, 03:13
Tek başarıları bize çelme takmak

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe karşısında farklı kazanacakları bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "F.Bahçe'nin bir tane pozisyonu var. Ama taçtan gol yedik. Emek verdik ama olmadı. F.Bahçe bize bir çelme attı, onların da başarısı o. Hak ettiğimiz bir skor değildi ama oldu. Ayakta kalmasını bileceğiz, teslim olmayacağız" dedi. Babel'in pozisyonunun penaltı olduğunu söyleyen Şenol Güneş, "Türkiye'nin en iyi hakemi. Ama bence bazı hataları var. Büyük takımların zaman zaman böyle şanssızlıkları olabilir. Beşiktaş Fenerbahçe'yi ezdi ama şans faktörü nedeniyle 2 puan kaybettik" dedi.

KJAER ÜZERİME GELDİ BEN CEZA ALDIM
Volkan Demirel'in tehditvari konuşmalarda bulunduğunu söyleyen Güneş, "Talisca'nın yaptıkları doğru bir şey değil ama Volkan'ın benim yanımda söyledikleri duyulursa sezonu kapatması gerekir. Volkan sürekli el hareketi yaptı, bu tehdittir neden atmıyorsun. F.Bahçe maçında Kjaer benim üzerine geldi, ben ceza aldım" diye konuştu.

NECİP UYSAL 250.MAÇINA ÇIKTI
Beşiktaş' ın altyapısından yetişen Necip Uysal Fenerbahçe karşısında sakatlanan Tolgay'ın yerine oyuna girdi. Siyah-Beyazlı oyuncu böylece futbol kariyerinde 250. karşılaşmasına çıktı. Necip'e taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

AYDINUS'A PENALTI TEPKİSİ!
Beşiktaşlı oyuncularmaçın 37. dakikasında bir pozisyonda penaltı bekledi. Siyah- Beyazlı taraftarlar Babel'in Hasan Ali tarafından düşürüldüğü pozisyonun penaltı olduğunu öne sürerek hakem Fırat Aydınus'a tepki gösterdi. Beşiktaşlı taraftarlar da hakem Fırat Aydınus'a tribünde büyük bir tepki gösterdi.



FENERLİ OYUNCULARDA KORKUYU GÖRDÜK
Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup maçtan sonra imalı bir açıklamada bulundu. F.Bahçeli futbolcuların gözlerinin içersindeki korkuyu gördüklerini söyleyen Siyah-Beyazlı oyuncu, "Maça çok iyi başladık. 90 dakikada oyunun hakimi bizdik. 3-4 yapacağımız maç 1-1 berabere bitti. Son dakikada bir gol yedik. Futbolun içinde bunlar var" dedi. Oynadıkları futbolun kendilerine umut verdiğini vurgulayan Oğuzhan, "Geçen sene de benzeri bir durumu yaşadık ama bu sene de aynısı olacak. İyi dinlenip, iyi dersler çıkararak Bursaspor'la deplasmanda oynayacağımız maça hazırlanmamız gerekiyor" ifadesini kullandı.



YİNE BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi beraberliğe değerlendirdi. Çebi, "Futbolun içinde bunlar var. Şaşkınlık içindeyiz. Bunların hepsi olabilecekler şeyler. Kabullenmek lazım. Bugün Fenerbahçe top oynamayarak, 9 kişiyle 1 puan alarak gitmeyi başarmıştır" dedi.

EN BÜYÜK ADAY BİZİZ
Şampiyonluk için en büyük adayın kendileri olduğunu söyleyen Çebi, "Biz şampiyon olacağız. Önümüzdeki 4 maçı alarak şampiyon olacağız. Beşiktaş'ın şampiyon olmasını engelleyecek puan cetveli yok" dedi.


BU SEZON DERBİLERDE YENİLGİ YOK
Beşiktaş bu sezon Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'la oynadığı 6 derbi maçta yenilgi almadı. Siyah-Beyazlı takım bu maçlarda 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti. Kartal Fenerbahçe ile oynadığı 2 karşılaşmada da rakibiyle berabere kalarak yenişemedi.



Quaresma değişik saç stiliyle derbi maça çıktı. Portekizli futbolcu karşılaşma boyunca iyi bir performans gösterdi.