Oscar Romero seferi

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Romero’nun transferi için Arjantin’e gidiyor. Paraguaylı 10 numara satın alma opsiyonuyla yarım sezon kiralanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2016 Güncelleme 11 Kasım 2016, 01:59
Oscar Romero seferi

İÇİNDEKİLER

Fenerbehçe aradığı 10 numaraya kavuşmak için yoğun çaba sarfediyor. Sarı-Lacivertli yönetim bir süredir ilgilendiği Paraguaylı yıldız Oscar Romero için son noktayı koymak istiyor!

KRİTERLER UNUTULMADI
Racing'in Paraguaylı yıldızı Romero'nun transeri için Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'nın Arjan tin'e gideceği hem futbolcuyla hem de Racing kulübüyle görüşeceği ifade edildi. UEFA'nın finansal kriterleri nedeniyle ayağını yorganına göre uzatan Fenerbahçe yönetimi satın alma opsiyonunu 1.5 ile 2 milyon Euro arasında belirleyecek. Çünkü Romero'nun Racing ile olan sözleşmesi 2017 Aralık ayında sona eriyor. Zamanın kısa olması Fener'in en büyük kozu olacak.

MARCO VAN GİNKEL STEPNEDE BEKLİYOR
Oscar Romero'nun transferinde problem çıkması durumunda Fenerbahçe'nin önceki yıl da gündemine gelen ve şu anda Chelsea'de forma giyen Van Ginkel kiralanacak. 1992 doğumlu ve 1.86 boyunda olan Hollandalı, Fener'e sıcak bakıyor.