Londra’da ilk buluşma

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım Pellegrini ve menajeriyle bir araya gelerek ilk teklifi yaptı. Londra’daki görüşme sıcak bir ortamda geçti. Şilili hoca, "Fenerbahçe vizyonu olan bir takım . Şartlarda anlaşırsak neden olmasın" dedi. Yıldırım Pellegrini'nin şartlarını Aziz Yıldırım'a bildirecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2016 Güncelleme 11 Ağustos 2016, 00:04
Londra’da ilk buluşma

İÇİNDEKİLER

Pereira'yı göndererek takımın başına daha tecrübeli ve tanınmış bir ismi getirmek isteyen Fenerbahçe'de dün hareketli saatler yaşandı. Portekizli hocanın biletini bir an önce kesmek isteyen Başkan Aziz Yıldırım'ın görevlendirdiği Asbaşkan Ali Yıldırım İngiltere'de bir numaralı teknik direktör adayı olan Pellegrini ve menajeriyle masaya oturdu. Çalıştırdığı takımlarda her zaman yüksek bir bütçe isteyen ve ağır şartlar sunmasıyla tanınan Şili'li hocaya resmi teklifte bulunan Ali Yıldırım'ın, "Fenerbahçe olarak en kısa sürede Vitor Pereira'yla yollarımızı ayıracağız. Fenerbahçe her zaman vizyonu olan büyük bir kulüptür. Elimizde değerli bir kadro var. Bu kadroyu sizin gibi deneyimli bir teknik adama teslim etmek isteriz. Yönetim olarak bizi başarıdan başarıya koşturacağınızı düşünüyoruz" dediği öğrenildi.

ŞARTLARDA ANLAŞIRSAK SEVE SEVE GELİRİM
Pellegrıni'nin Fenerbahçe gibi bir takımı çalıştırmaktan gurur duyacağını Ali Yıldırım'a ifade ederek, "Ancak benim belirli prensiplerim vardır. Çalıştırdığım takımda bunlara uyulmasını isterim. Kendi ekibimle çalışmak isterim. Ayrıca transferleri ben yönlendireceğim" cevabını verdiği belirlendi. Ali Yıldırım'ın Pellegrini ile maddi konuları da masaya yatırdığı ve fikir alışverişinde bulunduğu öne sürüldü. Sarı-Lacivertli yöneticinin Şilili hocanın isteklerini Başkan Aziz Yıldırım'a ileteceği ve son kararın verileceği belirtildi.