Son bomba Tolga

Eren ve Leiva’ya yarın imza attırmaya hazırlanan G.Saray yönetimi, Tolga Ciğerci için Hertha ile 2 milyon Euro’ya anlaştı. Genç futbolcu 1.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2016 Güncelleme 04 Ağustos 2016, 00:00
Son bomba Tolga

İÇİNDEKİLER

Transfer bombalarını üst üste patlatan Galatasaray durmak bilmiyor... Eren Derdiyok ve Lucas Leiva ile her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılılar şimdi de Tolga Ciğerci'yi imza aşamasına getirdi. Bir süredir gurbetçi futbolcu ve kulübü Hertha Berlin'le görüşmelerini sürdüren Galatasaray yönetimi dün kesin olarak anlaşmaya vardı. Alınan bilgilere göre Alman kulübüne bonservis bedeli olarak 2 milyon Euro ödenecek. 24 yaşındaki Tolga ile de 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

FENER'E KARŞI OYNAMIŞTI
Almanya'nın tüm altyapı kategorilerinde forma giyen Tolga Ciğerci orta alanda hem defansif hem de ofansif futboluyla tanınıyor... Borussia Mönchengladbach'da oynarken UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'ye karşı görev yapan genç futbolcu, daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine girmişti.

CUMARTESİ İSTANBUL'DA
Alman Kicker Dergisi de Tolga Ciğerci'nin Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğunu duyurdu. Hertha Berlin'in Brondby ile oynayacağı Avrupa Ligi maçı kadrosuna alınmayan gurbetçi futbolcunun cumartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Tolga'nın transferi teknik direktör Riekerink'in de yüzünü güldürdü.