Rio Olimpiyatları’nda dimdik duracağız

Çağla Büyükakçay, “Hain darbe girişiminden dolayı çok etkilendim. Brezilya’da güçlü duracağız. Bunun için bakanımıza söz verdik” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2016 Güncelleme 28 Temmuz 2016, 00:00
Rio Olimpiyatları’nda dimdik duracağız

İÇİNDEKİLER

2016 Rio Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan Çağla Büyükakçay, dün Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş ve antrenörü Can Üner ile bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Durmuş, "15 Temmuz'da yaşanan olaydan sonra bugün belki de burada olamayacaktık. Bu kadar çalışıp emek verdiğimiz onuru belki yaşayamayacaktık. Onun için sizlerin huzurunda bu kalkışmayı lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.

BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
Büyükakçay: "Bakanımız Çağatay Kılıç, bizi mecliste ağırladı ve bombalanan yerleri gösterdi. Ülkemize böyle bir zarar verildiği için çok etkilendim. Bakanımız bize çok ilgi gösterdi ve milli sporcularımızın olimpiyatlarda güçlü durmalarının üzerinde durdu. Ülkemizi ettiğimiz için bize şimdi daha çok iş düşüyor."

RIO İÇİN ARTIK GÜN SAYIYORUM
Milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay, "Olimpiyatlarda yarışmak her sporcunun hayalidir. Ben de bu hayalime ulaşmış olmaktan ötürü büyük gurur yaşıyorum. Rio'da bayrağımızı dalgalandıracak olmayı iple çekiyorum." dedi. 26 yaşındaki milli tenisçi, ülkemizin yakaladığı birlik ve beraberliğin devam etmesini diledi.

İLKLERİ O BAŞARDI!
1989 Adana doğumlu olan Çağla Büyükakçay, 2016 İstanbul Cup turnuvasında, 22 Nisan tarihinde bir WTA turnuvasında yarı finale yükselen ilk Türk kadın tenisçi oldu.