Johansen kampa katılıyor

Galatasaray’ın anlaşma sağladığı Celtic’in Norveçli oyuncusu Setfan Johansen’in birkaç gün içinde İsviçre kampına katılması bekleniyor. Bu oyuncu için İskoç kulübüyle olan tüm pürüzler de dün giderildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Temmuz 2016 Güncelleme 11 Temmuz 2016, 06:14
Johansen kampa katılıyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Celtic'te forma giyen Norveçli oyuncu Stefan Johansen'in transferinde mutlu sona ulaştı. 25 yaşındaki ön libero ile daha önce el sıkışan Sarı-Kırmızılı yönetim dün de Celtic ile son pürüzleri giderdi. Bu transfer için İskoç kulübüne 2 milyon Euro ödenecek.

RIEKERINK ÇOK İSTİYORDU
Birkaç gün içinde İsviçre kampına katılması beklenen Norveçli futbolcuyu özellikle Teknik Direktör Riekerink'in çok istediği öğrenildi. Felipe Melo'nun özelliklerine benzeyen bir oyun kurgusuna sahip olan 25 yaşındaki futbolcunun mücadeleci bir kimliğinin olması nedeniyle tercih edildiği gelen bilgiler arasında. Hücuma destek veren bir futbol kimliği olan Johansen'in hızlı olması da önemli bir avantaj olarak gösteriliyor. Bu transfer nedeniyle Celtic'e veda eden Norveçli oyuncunun, "Galatasaray benim için yeni bir pencere olacak" dediği belirlendi.