Cimbom’dan Caceres sürprizi

Galatasaray aynı zamanda Muslera’nın da menajeri olan Fonseca ile bir araya geldi. Caceres konusunda her konuda anlaşmaya varıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2016 Güncelleme 26 Haziran 2016, 09:45
Cimbom’dan Caceres sürprizi

İÇİNDEKİLER

Chedjou'yu satarak transfer bütçesi açmaya çalışan Galatasaray Muslera'nın önerisi ile bonservisi elinde olan Martin Caceres'i gündemine aldı. Caceres için Muslera'nın da menajerliğini yapan Fonseca İstanbul'a gelerek Galatasaray ile masaya oturdu. Juventus'la bağlarını koparan ve serbest kalan Uruguaylı stoper geçen sezon Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. Ancak Sarı-Lacivertliler Kjaer'i transfer etmişti.
EKONOMİK BİR TRANSFER
Scout ekibinden de bilgi alan Galatasaray Yönetimi'nin Uruguaylı oyuncuya yıllık 2 milyon Euro teklif ettiği ifade edildi. Uruguay ve Arjantin'den teklifler alan Caceres'in Muslera faktörü nedeniyle tercihini Galatasaray'dan yana kullanacağı öğrenildi. Chedjou'un yıllık 2.5 milyon Euro kazandığı ve Galatasaray'ın hem Kamerunlu oyuncunun yıllık maliyetinden hem de bonservis ücretinden kar edeceği ortaya çıktı.
MUSLERA KEFİL OLDU
Galatasaray, Chedjou'nun Marsilya'ya transferinin netleşmesinden sonra Martin Caceres'i İstanbul'a çağıracağı belirlendi. Geçen sezon ligde fazla forma şansı bulamayan Caceres için Muslera'nın kefil olduğu ifade edildi. Galatasaray savunmadaki eksikliği en ekonomik şekilde çözerek diğer transferlere yönelecek.