Kanarya’dan Remy hamlesi

Van Persie ve Fernandao’nun yanına mutlaka bir forvet daha almak isteyen Fenerbahçe’nin gündemine Loic Remy girdi... Sarı-Lacivertliler, Chelsea’de forma bulmakta zorlanan Fransız yıldızı kiralamayı planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2016 Güncelleme 09 Haziran 2016, 00:23
Kanarya’dan Remy hamlesi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe yönetimi geçen sezon yapamadığı forvet transferini bu kez gerçekleştirmek için kolları sıvadı. Robin van Persie ve Fernandao'nun yanına mutlaka bir isim daha almayı planlayan Sarı-Lacivertliler'in gündemine yeni bir isim girdi. Yönetim, Premier Lig ekibi Chelsea'de forma giyen Loic Remy için girişimlere başladı. Alınan bilgilere göre Fenerbahçe, Chelsea ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız forveti satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Geçen sezon İngiliz ekibiyle ligde sadece 13 maçta forma giyen ve 284 dakika sahada kalabilen 29 yaşındaki Remy, takımın yeni teknik direktörü Antonio Conte'nin de planları arasında yer almıyor.

CONTE'NİN PLANLARINDA DA YOK!
2014 yılında 13 milyon Euro karşılığında QPR'den Chelsea'ye transfer olan yıldız futbolcunun da artık daha fazla forma giyeceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor. İngiliz kulübüyle ilk teması sağlayan Fenerbahçe, kiralama isteğini iletti. Chelsea yönetimi konuyu teknik direktör Conte'ye danıştıktan sonra ya pazarlıklar başlayacak ya da görüşmeler sonlanacak. Fakat Ada basını, elinde Diego Costa olan Chelsea'nin bir forvet transferi daha yapacağını, bu durumda Remy'ye de yol görüneceğini belirtiyor. Tecrübeli yıldızın peşinde birkaç İngiliz ve İspanyol kulübünün de bulunduğu, bu nedenle Fenerbahçe'nin transferi gerçekleştirmesinin zor olduğu da ifade ediliyor. Fransa formasını 31 kez giyen tecrübeli yıldız, geçen sezon fazla görev yapamadığı için Euro 2016'ya götürülmedi. Kariyerine Lyon altyapısında başlayan Loic Remy, ardından Lens, Lyon ve Nice formalarını giydi. Asıl çıkışını Marsilya'da yapan yıldız futbolcu, gösterdiği müthiş performansın ardından 10 milyon Euro'ya QPR'a transfer oldu. Bir dönem Newcastle'da kiralık olarak forma giyen Remy, 2 yıldır Chelsea'de görev yapıyor.

EN BÜYÜK RAKİP EVERTON
Ada basını Loic Remy'ye en ciddi talibin Everton olduğunu yazdı. Avrupa devlerinin transfer listesindeki Romelu Lukaku'yu elinde tutması zor olan Everton'ın, Belçikalı golcünün yerine Remy'yi almak istediği belirtiliyor. Gazetelere göre Everton bu transfer için 8 milyon Euro'yu da gözden çıkarmış durumda.