Oyunda VARDY skorda yoktu

İngiltere karşısında 3. dakikada Kane’in ofsayttan attığı golle yenik duruma düştük. 13'te Hakan Çalhanoğlu ile eşitliği yakaladık. 83'te Vardy'nin golü ile kaybettik ama İngilizler'i 90 dakika terlettik

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mayıs 2016 Güncelleme 23 Mayıs 2016, 00:21
Oyunda VARDY skorda yoktu

İÇİNDEKİLER

Euro 2016 hazırlıklarını sürdüren A Milli Futbol Takımımız, İngiltere ile deplasmanda oynadığı hazırlık maçını 2-1 kaybetti. 3. dakikada ceza yayının içinde topla buluşan Alli pasını Kane'e attı. Penaltı noktasının hemen üzerinde topla buluşan Harry Kane müsait pozisyonda yerden çektiği şut ile topu ağlarla buluşturdu. Gol açık şekilde ofsayttı. 13'te Oğuzhan Özyakup'un pasıyla ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Volkan Şen bekletmeden topu altıpasın önüne doğru çevirdi. Bu noktada Hakan Çalhanoğlu müsait pozisyonda düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 23. dakikada İngiltere, Wilshere ile geldi. Genç oyuncu Caner'den sıyrıldıktan sonra şutunu çekti. Volkan Babacan köşeye giden topu kontrol etti. 40'ta Hakan Çalhanoğlu'nun pasında Oğuzhan Özyakup ceza sahası içinde topla buluştu. Sert şutu, İngiltere savunmasından geri geldi.

İNGİLTERE'DE KANE PENALTIYI DIŞARI GÖNDERDİ
54'TE Ozan'ın pasıyla ceza yayı içinde topla buluşan Cenk Tosun kaleye yüzünü döner dönmez şutunu çekti ancak yerden giden bu şut direğin dibinden auta çıktı. 71'de Mehmet Topal ceza sahası içinde Vardy'yi yere düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Kane topu dışarı gönderdi. 83'te İngizler'in kullandığı kornerde topu önünde bulan Vardy kale dibinde topu ağlarla buluşturdu. 90+3'te Olcay'ın kale dibinden şutunu son anda Hart kurtardı.



FATİH TERİM'DEN VİDEOLU TEPKİ
İngiltere Milli Takımı karşısında 3. dakikada yediğimiz gol açık bir şekilde ofsayttı. Alman Futbol Federasyonu'ndan hakem Deniz Aytekin ve yardımcıları bu ofsaytı atladı.

TERİM'DEN BİR İLK!
Kenarda tepkisini açık bir şekilde ortaya koyan Milli Takım Direktörü Fatih Terim, yardımcısından aldığı telefonla ofsayt pozisyonunu 4. hakeme gösterdi. Bu yeşil sahada bir ilkti...



KAZANMAYI ÇOK İSTİYORDUM!
Fatih Terim, İngiltere maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Bu maçı kazanmayı çok istiyordum. Çünkü bu galibiyetle 13. sıradan ilk 10'a girebilirdik. Umarım gelecek maçlarda alacağımız galibiyetlerle sıralamadaki yerimizi yükselteceğiz" dedi.

BURADA OYNAMAK ZOR
Terim, "İngiltere'yle her yerde oynamak zor ama İngiltere'de oynamak çok daha zor" diye konuştu.

HUDGSON TERİM'E KARŞI EŞİTLEDİ!
Fatih Terim ile Roy Hodgson dün gece 4. kez karşılaştı. Daha önce oynanan 3 maç gibi dünkü karşılaşma da 2-1 biterken, Hodgson Terim'e karşı 2-2'lik beraberliği yakaladı. İki teknik adam karşılaşma öncesinde bir süre baş başa görüşme fırsatı buldu. İkili arasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı.