Beşiktaş'ta şok kavga!

Kartal’ın dünkü antrenmanında Tolgay Arslan, Olcay’ın üzerine yürüyerek takım arkadaşını kafasıyla itti. Ancak Olcay Tolgay’a karşılık vermedi. Sinirli hareketlerine idmanda da sürdüren Tolgay daha sonra sosyal medya hesabında Olcay’dan özür diledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2016 Güncelleme 28 Nisan 2016, 01:40
Beşiktaş’ta şok kavga!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta gergin idman... Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar'ın antrenmanında, çiftetelli eğlencesinin ardından gerginlik yaşandı. Güneş yönetiminde gerçekleştirilen idmanın ilk bölümündeki pas çalışması sırasında Olcay Şahan ile Tolgay Arslan gerginlik yaşadı. Tolgay ikili mücadele sırasında kendisine sert bir müdahalede bulunduğu için sinirlenince Olcay Şahan'ın üzerine yürüdü. İki oyuncu sahanın ortasında kafa kafaya geldi. İki oyuncudan Tolgay, kafasıyla Olcay'ı itince ortam gerildi. Olcay bu harekete karşılık vermezken, araya giren Cenk Tosun iki arkadaşını da uyardı. Bu pozisyonun hemen ardından gelişen bir pozisyonda Tolgay, bu kez Olcay'a arkadan sert bir harekette bulundu ve arkadaşının ayaklarını yerden kesti. Olcay, takım arkadaşına burada karşılık vermeyince; gerginlik daha fazla büyümeden kapandı.



KAVGANIN ARDINDAN iNTERNETTE BARIŞTILAR
Yaşanan kavganın ardından Tolgay, sosyal medya hesabından, "Bu olay kesinlikle büyütülecek bir şey değil. Olcay abi seni çok seviyorum. Seni asla bilerek kıracak bir şey yapmam. Şampiyonluk yolunda kritik haftalara girilirken ikimiz de çok hırslıyız. Zaten kupayı kazanmak için böyle olmamız gerekiyor" diyerek özür diledi. Olcay ise cevabında "Kardeşim, sevgi ve saygımız karşılıklı, hepimiz aynı formayla aynı hedef için yarışıyoruz. Bu arada kafa da epey sertmiş. Bir de keşke topu kapabilseydin"dedi.