Vicdanına bırakıyoruz

Trabzonspor yöneticisi Yılmaz Büyükaydın, “Trabzonspor taraftarının hakemle ilgili şeyler söylemeye hakkı vardır. Doğru maç yöneteceğine inanıyorum. Yıldırım’ın kendi vicdanına bırakıyoruz” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2016 Güncelleme 23 Nisan 2016, 01:40
Vicdanına bırakıyoruz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da yarın oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi hakem Bülent Yıldırım'a yönelik eleştiriler artarak devam ediyor. Bordo-mavili takımın Futbol Şube Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Bülent Yıldırım'a yönelik eleştirilerle ilgili olarak, "Geçmişteki yaşananlara bakıldığı zaman Trabzonspor taraftarının hakemle ilgili bir takım şeyleri söylemekte haklılık payı vardır. Ancak hakemin doğru maç yöneteceğine inanıyorum. Bunu yapmasa da Bülent Yıldırım'ın kendi vicdanına bırakacağız" dedi.

ÇOK CANIMIZ YANDI
Büyükaydın, Bülent Yıldırım'ın adil bir maç yönetmesini temenni ettiklerini de vurgulayarak, "Daha önce yapmış olduğumuz müsabakalardaki hakem hatalarından bu takım 18 puan kaybetti" diye konuştu.


FENER DERBİSİNE NORMAL PRİM
Bordo-Mavililer'de Avrupa iddiasının ciddi şekilde devam etmesi durumunda özel bir prim verilmesi gündeme gelmişti. İddia azalınca, Fener maçına özel prim verilmedi.