Boyko gidiyor Ramirez geliyor

Yönetim ayrılmak isteyen Boyko’yu kiralayacak. Onun yerine devre arasında gündeme gelen ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Ramirez transfer edilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2016 Güncelleme 22 Nisan 2016, 00:00
Boyko gidiyor Ramirez geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sürpriz bir gelişme yaşandı. Tolga Zengin'in performansı nedeniyle yedek kulübesine mahkum kalan Denys Boyko'nun, teknik direktör Şenol Güneş'le bir görüşme yaptığı ve sezon sonunda ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi. Boyko'nun, "Beşiktaş'ı çok seviyorum. Burada olmaktan da mutluyum. Ancak sürekli forma giyeceğim bir takımda oynamak isterim" dediği öne sürüldü. Bu gelişmenin ardından, Siyah-Beyazlılar'ın daha önce listesinde olan ancak sakatlığı nedeniyle transferini gerçekleştiremediği Deportivo'nun file bekçisi Fabricio Agosto Ramirez (Fabri) için harekete geçti. Yönetimin Ukraynalı kaleci Boyko'yu başka bir kulübe kiralık vermeyi planladığı belirtildi.

BU SEZON SAKATLIĞI NEDENİYLE OYNAMADI
BOYKO'nun bir sezon kiralık olarak gitmesiyle Tolga Zengin'e alternatif olacak bir kaleci olarak Fabricio Agosto Ramirez' i düşünen yönetim bu oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladı. 28 yaşındaki İspanyol kalecinin sakatlığı nedeniyle bu sezon hiç forma giyemedi. Ancak kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Ramirez için bonservis bedeli ödenmeyecek. Tecrübeli eldiven için olumlu görüş alındığı ve bu transferin biteceği öne sürüldü.