Aylık 250 bin TL'ye depo kiralamışlar

"Çatalca'da GS Store için aylık 250 bin liraya depo kiralanmış. Yıllık 3 milyon TL ödenmiş . Şimdi o depo nerde biliyor musunuz stadın içinde" "İnternet, sosyal medya ve hukuk danışmanlığı için 5 yılda 15 milyon TL ödenmiş. Şimdi bu işlere için para ödemiyoruz. İnanılmaz işlere imza atılmış"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ocak 2016 Güncelleme 30 Ocak 2016, 01:55
Aylık 250 bin TL’ye depo kiralamışlar

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Opta ve Goal istatistik içerik sağlayıcısı Perform Group ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Toplantıda konuşan Galatasaray yöneticisi Fatih İşbecer önemli açıklamalar yaptı... Sarı-Kırmızılı kulüpte Ünal Aysal döneminde yapılan hesapsız harcamalardan örnekler verdi. Sarı-Kırmızılı kulübün bugün neden maddi sıkıntılar çektiğini bir bir sıraladı. İşbecer, "Galatasaray fakirleşirken, bazıları zenginleşmiş dedim. Benim sözlerim başka yerlere çekildi. Oysa geçmiş dönemde yapılan hesapsız harcamalardan bahsetmiştim. Duygun Başkan da döneminde "Galatasaray'ın malı deniz, yemeyen domuz. İnanılmaz kontratlara imzalar atılmış" demişti. Ben de bu açıklamaların aslında devamını yaptım" dedi.

ŞIKIŞIKLIĞIN NEDENİ BU HARCAMALAR!
Yapılan hesapsız açıklamalara örnek veren İşbecer, "Mesela Çatalca'da bir depo kiralanmış. O depoya aylık 250 bin TL, yıllık 3 milyon TL ödenmiş. Şimdi o depo nerede biliyor musunuz? TT Arena'nın içerisinde. Galatasaray hiç para ödemiyor. Benim söylediğim fakirleşme, zenginleşme konusu işte bu. Yeterince düşünülmeden paralar harcanmış. Bugünkü sıkışıklık ortaya çıkmış" ifadesini kullandı.

G.SARAY'IN PARALARI ÇARÇUR EDİLMİŞ
İşbecer "Mesela geçtiğimiz 5 sene içerisinde insan kaynakları, internet danışmanlığı, sosyal medya danışmanlığı, muhtelif hukuk danışmanlığına 15 milyon TL para ödemiş. İçeride 5 kişilik sosyal medya ekibi varken, dışarıdan da hizmet alınmış. Hem içeridekilere maaş ödemiş, hemde dışarıya. 7 sene boyunca her ay 10 bin dolar ödenmiş. Toplam 2.5-3 milyon doları buluyor. Paralar çarçur edilmiş" dedi.

UEFA İÇİN 13 KİŞİLİK HUKUK EKİBİ KURDUK
UEFA için bir hukuk firması ile anlaştıklarını belirten Fatih İşbecer, "13 kişilik bir ekip kurduk. UEFA 1+1 yıl Avrupa'dan men cezası vermeyi düşünüyor. Bunun için mücadele edeceğiz. Aslında bu 2014 yılında başlamış. Bir anlaşma yapılmış ve bu anlaşma çiğnenmiş. Biz popülist davranmadık. Transferi durdurduk. Hava atmak en kolayı. Ama biz Galatasaray'ın geleceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

ZORLUĞU TARAFTARIMIZLA AŞACAĞIZ

Fatih İşbecer futbolcu kontratlarında feda formülünü gündemlerine almadıklarını söyledi.

YALNIZ DEĞİLİZ
İşbecer "Gündemimizde böyle bir konu yok. Galatasaray, finansal darboğazdan ve nakit akış problemini büyük Galatasaray taraftarının kenetlenmesiyle aşacaktır. Galatasaray Yönetimi yalnız değildir. Bizimle beraber yürüyen dünya genelinde 40 milyon Galatasaray taraftarı vardır. Bu nedenle yalnız kaldığmızı hiç düşünmedik" diye konuştu.

BENİTEZ İÇİN BİZE OYUN YAPTILAR!
Martin Benitez transferine de değinen Fatih İşbecer, "Transfer için Arjantin'e gittim. En son 10 milyon 500 bin euro isteyip Real Madrid'in 12 milyon verdiğini söylediler. Bir yönetici için en kolayı- 10-12 milyonu Galatasaray'a ödeterek taraftara kendini havaalanında karşılatıp hava atmak... Bunu yapmak şu aşamada Galatasaray'a ihanettir. Peki Benitez Real'e gitti mi? Hayır" dedi.