Şampiyonlukta benim de payım olacak

21 Aralık'ta dizinden ameliyat olup mucizevi bir şekil de 1 ayda takıma dönen Meireles, "Sahaya çıkıp ben de şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ocak 2016 Güncelleme 28 Ocak 2016, 00:26
Şampiyonlukta benim de payım olacak

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles ağır sakatlığı üzerinden attı. Önceki gün takımla çalışmalara başlayan Portekizli yıldız, yaşadığı zorlu süreci ve beklentilerini anlattı: Yeniden takımla birlikte çalışmak güzel. Şu anda güvenimi kazanmam gerekiyor. Topla temasımı arttırmam gerekiyor, çünkü diz ameliyatı gibi ciddi bir ameliyat geçirdim. Artık takımın içinde yavaş yavaş yer alarak, antrenmanlarda bulunarak hızlı bir şekilde toparlanmak ve eski günlerime dönmek istiyorum. Benim için tabi ki kolay bir dönem değildi. Arkadaşlarımın idmanlarını görmek, onların çalışmalarını uzaktan takip etmek zorunda kalmak en üzücüsü durumdu. Çünkü ben tek başıma orada bir mücadele vermeye çalışıyordum. Artık önüme bakmam gerekiyor. Hızlı bir şekilde toparlanmam gerekiyor. Takımıma tekrar katkıda bulunmak, tekrar istediğim seviyeye bir an önce ulaşmak istiyorum.

HER KULVARDA ŞAMPİYONLUK
Fenerbahçe, hangi kupada hangi turnuvada oynarsa oynasın sahaya her zaman galibiyet hedefi ile çıkar. Fenerbahçe katıldığı tüm kulvarlarda şampiyonluk ister. Şu an da çalışmalarımızın tamamı buna odaklı gerçekleşiyor.