Fener'e Rus bombacı Kokorin

Piyasadaki bonservis bedeli 8 milyon Euro olan Alexander Kokorin'in sözleşmesi Haziran'da bitiyor. Santrfor ve forvet arkasında da oynayabiliyor. Pereira 'Okey' derse D.Moskovalı Rus golcü sezon sonu imzayı atacak. Kokorin fiziksel özelliklerinin yanında teknik kapasitesi ile de dikkat çekiyor. Golcü futbolcu zaman zaman asistleriyle de takımına katkı veriyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ocak 2016 Güncelleme 28 Ocak 2016, 12:22
Fener’e Rus bombacı Kokorin

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de, UEFA Avrupa Ligi'nde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını devam ettiriyor. Gelecek sezon daha güzlü bir kadroya sahip olmak için ince eleyip sık dokuyan ve en iyi oyuncuyu en ucuz maliyetle kadrosuna katma hesabında olan Sarı-Lacivertliler'e menajerler tarafından son derece ilginç ve önemli bir isim teklif edildi. Dinamo Moskova'nın 24 yaşındaki forvet oyuncu Alexander Kokorin, Fenerbahçe'ye önerildi. Bonservisi piyasada 8 milyon Euro civarında olan Rus futbolcunun 2016 haziran ayında Dinamo Moskova ile sözleşmesinin sona eriyor olması Sarı-Lacivertli kulüp için cazibesini arttırıyor. Gerçek mevkisini santrfor olan Alexander Kokorin gerektiğinde forvet arkası ve sol açıkta da forma giyebilen bir futbolcu.

KOKORIN, RUSYA MİLLİ TAKIMI'NA DA ÇAĞRILIYOR
Şu anda 24 yaşında olan Kokorin'in çok önemli bir ünvanı bulunuyor. 2008 yılında 16 yaşındayken Rusya Premier Ligi'nde gol atmayı başardı ve bu ligde gol atan en genç futbolcu ünvanını elde etti. Kokorin, 2011 yılından bu yana aralıklı olarak Rusya Milli Takımı'nda da forma giyiyor. Futbolcu için bir değerlendirme yapması beklenen Pereira ve sportif direktör Terraneo, eğer olmulu rapor verirse Rus santrforun transferi için
gerekli işlemler başlatılacak.

KOKORİN KİMDİR?
YAŞI: 24
MEVKİ: FORVET
ÜLKESİ: RUSYA
OYNADIĞI TAKIMLAR Dinamo Moskova (2008-)
- 24 yaşında ve 1.83 boyunda olan Kokorin, 2011 yılından bu yana 6 kez Rus Milli Takım forması giydi. Kokorin, Avrupa kulüpleri tarafından da takip edilen bir oyuncu.