M'bia'da kriz büyüyor!

Beşiktaş maçı öncesi sakatlığını öne sürerek oynamayan M'bia'nın ciddi bir rahatsızlığı olmadığı ortaya çıktı. Kamerunlu'nun gönderilme ihtimali artıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2016 Güncelleme 26 Ocak 2016, 00:00
M’bia’da kriz büyüyor!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia'yla yaşadığı sorunları artık sonlandırmak istiyor. Bir dönem alacaklarının geç ödendiğini gerekçe göstererek kulübe 2 milyon 800 bin Euro'luk ihtar çeken M'bia, daha sonra alacaklarının önemli bir bölümü ödenince çalışmalarına devam etti. Ancak Beşiktaş maçı öncesi yaşadığı hafif sakatlığı gerekçe göstererek oynamak istemeyen M'bia'nın doktor kontrolünde çok ciddi bir sakatlığının olmadığı tespit edildi. Buna rağmen oynamak istemeyen M'bia için yönetim kurulunun tepkisiyle karşılaştı. Bu arada M'bia'nın yönetime başvurarak, "Mutsuzum ve gitmek istiyorum" demesi üzerine yönetimin, oyuncunun menajeri ile bir görüşme yaparak iyi bir teklif gelmesi durumunda değerlendirme kararı aldı. Başkan Muharrem Usta'nun M'bia'nın ikide bir sorun çıkarmasından rahatsızlık duyduğu ve bu işi çözmek için ne gerekiyorsa yapılmasını istediği öne sürüldü.

SÜREKLİ PROBLEM YARATAN OYUNCU İSTEMİYORUM
Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın da M'bia konusunda yaşananları dikkatle takip ederek, "Bu oyuncu hakkında bir an önce karar vermemiz gerekiyor. Eğer takımda kalacaksa ondan en iyi şekilde istifade etmemiz gerekiyor. Onun klasını tartışmaya gerek yok. Çünkü ne kadar iyi futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ancak sürekli huzursuzluk yaratacaksa bana yarar değil zarar verir. Ben burada kafasında problem olacak bir oyuncu istemiyorum. M'bia bu tarz davranışlara devam edecekse gitmesi hem bizim hem de kulüp için daha hayırlı olur" dediği öğrenildi.