Kartal'a dişli rakip

Fransız kaleciyi Liverpool'un da istemesi kafa karıştırdı. Mandanda'nın istediği ücrette can sıkmaya başladı. Marsilya'nın başkanı işleri daha da zorlaştırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2016 Güncelleme 06 Ocak 2016, 00:32
Kartal’a dişli rakip

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Mandanda'nın transferinde yeni bir sorunla daha karşılaştı. Siyah-Beyazlı yönetimin listenin ilk sırasına aldığı Kongo asıllı Fransız eldivene İngiliz takımlarından Liverpool'un da talip olduğu ortaya çıktı. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız file bekçisinin ayrıca yıllık 2.2 milyon Euro istemesi de Beşiktaş'ın karşısına çıkan başka bir olumsuz durum olarak gösteriliyor. Bu oyuncuya yıllık 1.5 milyon Euro teklif eden Siyah-Beyazlı yönetim bu talep karşısında neye uğradığını şaşırdı. Beşiktaş Yönetimi'nin Mandanda'ya bu rakamı vermeyi düşünmediği ortaya çıktı. Marsilya Başkanı Vincent Labrune, Fransız basınına yaptığı açıklamada Mandanda'nın kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve hiçbir yere göndermeyeceklerini açıkladı. Transfer daha da zora girdi.

ŞENOL GÜNEŞ'İN İLK TERCİHİ HALA BOYKO
Bu arada Teknik Direktör Şenol Güneş'in önceliğinin hala Boyko olduğu ortaya çıktı. Ukraynalı kalecinin Mandanda'ya göre 3 yaş daha genç olması Güneş'in tercihinde etkili olurken Dnipro'nun istediği 4 milyon Euro'da indirime gitmemesi bu transferin önünde en büyük engel olarak duruyor. Öte yandan Teknik Direktör Şenol Güneş'in yönetimle yaptığı son değerlendirmede kaleci sorununun bir an önce halledilmesini istediği öne sürüldü.

GELİŞMELERİ TAKİP EDİYOR
Beşiktaş'ın kaleci adayları arasında ilk sırada yer alan Mandanda'ya İngiliz devlerinden Liverpool'un da talip olması kafaları karıştırdı. Bu oyuncuyu bitirmeye çalışan Yönetim böylece bir sorunla daha karşılaşmış oldu. Beşiktaş bu transferi en geç bir hafta içinde sonuçlandırmayı hedefliyor. Mandanda olmadığı takdirde diğer alternatiflerin de günmede geleceği öne sürüldü.