Kuyruk acınız mı var

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamaların ardından kendisini kınayan Galatasaray ve Beşiktaş'a da çattı. Bordo-Mavili başkan, "Size ne oluyor! Kuyruk acınız mı var! Adamlık dersini sizden alacak değiliz" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Kasım 2015 Güncelleme 01 Kasım 2015, 00:00
Kuyruk acınız mı var

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu A Haber'e bomba gibi açıklamalarda bulundu. Hacıosmanoğlu verdiği demeçlere tepki gösterip kendisini kınayan Galatasaray ve Beşiktaş'a çatarak, "Benim sözlerimi kınıyorsunuz. Size ne oluyor! Kuyruk acınız mı var! Adamlık dersini sizden alacak değiliz" ifadesini kullandı. Trabzonspor- Gaziantepspor maçı sonrası hakem Çağatay Şahan ve yardımcılarının saban 04.00'e kadar hakem odasında kalmanın yankıları sürerken Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu hakemleri sanki alıkoymuşuz gibi bir algı yaratıldığını savundu. Hacıosmanoğlu bunun son derece yanlış bir durum olduğunu ifade ederek eleştirilere tepki gösterdi.

BİR ŞEHRİN KADERİYLE BÖYLE OYNANMAZ
Hacıosmanoğlu ayrıca, "Hakem arkadaşa sorun. O gün 'Ben odadan çıkmak istiyorum' demiş mi! Benim söylediklerim ortada. Laflarımı çarpıtmak kimin işine yaramıyor anlamıyorum. Taraftarın tepkisine ise sonuna kadar hak veriyorum. Haklı mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz. Trabzon şehrinin üzerinde oyunlar oynanıyor. Bir şehrin kaderiyle bu kadar oynanmaz" ifadesini kullandı.