Öyle analara sahibiz ki...

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Atatürk'ün sözleriyle 2. kez kadınlardan özür diledi. Hacıosmanoğlu, "Türk Milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını bu analar yetiştirmiştir" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ekim 2015 Güncelleme 31 Ekim 2015, 02:19
Öyle analara sahibiz ki...

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Gaziantepspor maçı sonrası kullandığı, "Kadın gibi yaşamadım. Adam gibi yaşadım" ifadeleriyle ilgili bir kez daha özür diledi.

ANLAYAN ANLADI!
Hacıosmanoğlu, "Benim nasıl bir mesaj vermek istediğimi anlayanlar çok iyi anlamıştır. Kullandığım ifadelerimin yanlış anlaşılmasından dolayı istemeyerek üzdüğüm kadınlarımızdan özür diler, Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümünü coşkuyla kutlarken Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu sözlerini hatırlatmak isterim. 'Türk milleti öyle analara sahiptir ki her devrin büyük adamlarını böyle analar yetiştirmiştir"
dedi.

VURULAN BİR FİSKEDEN ÜZÜNTÜ DUYARIM
Hacıosmanoğlu, " "Türkiye'yi yönetmeye aday kadınlarımız bilsinler ki vurulacak bir fiskeden eşime ve anneme vurulmuş gibi üzüntü duyarım" dedi.

HAKEMLER KENDİLERİNİ KİLİTLEDİ
Bordo-Mavili kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, hakemlerin kendilerini soyunma odasına kilitlediğini iddia etti. Hakemlerin alıkonulmadığı açıklandı.