Derbinin el bombaları

F.Bahçeli Kjaer... Kendi kalesine gol attı... Beşiktaş'ın 2. gloünün hazırlayıcısıydı! Taraftar onu sosyal medyada fena fırçaladı... Geçtiğimiz hafta da kendki alesine gol atan Tosic, derbiyi boş geçmedi! Sosyal medya, "Gol krallığına koşuyorlar" yorumlarıyla yankılandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2015 Güncelleme 28 Eylül 2015, 00:03

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmaya Simon Kjaer ve Dusko Tosic damga vurdu. Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan ayrı kalan ve Beşiktaş derbisi ile yeniden sahalara dönen Kjaer, derbinin ilk 30 dakikasındaki performansıyla sarı-lacivertli taraftarları adeta çıldırdı. Daha önce Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmada kendi kalesine gol atan Kjaer, Beşiktaş'ın attığı iki golde de başrol oynadı. Beşiktaş'ın attığı ilk golü kendi kalesine yollayan Kjaer, Mario Gomez'in ikinci golünde ise pozisyon hatası yaparak siyah-beyazlı takımın ikinci golüne sebebiyet verdi. Beşiktaş'ın iki golünde de kritik hatalar yapan Kjaer'e sarı-lacivertli taraftarlar tepki gösterdi. Sosyal medyadaki Fenerbahçe taraftarı Kjaer'e bir hayli yüklendi. Beşiktaşlı taraftarlar ise Tosic'i hedef adam haline getirdi.

İLERİ ÇIKIŞLARDA İSTENİLEN DÜZEYDE DEĞİL
Geçtiğimiz hafta Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanan ve 1-1'lik beraberlikle sona eren karşılaşmada kendi kalesine gol atan Tosic, Fenerbahçe karşısında da kendi kalesine gol attı. Beşiktaşlı taraftarların büyük tepkisini çeken Tosic, siyah- beyazlı formayı giydiğinden bu yana beklenen performansı sergileyememişti. Taraftarlar, özellikle maçın ikinci yarısında ileri çıkışlarda ağır kalan tecrübeli oyuncunun yerine İsmail
Köybaşı
'nın oynamasını istiyor.

1 SORU 1 CEVAP

Nasıl bir derbi izledik? Fenerbahçe'yi Beşiktaş karşısında nasıl buldunuz?
GÜRCAN BİLGİÇ:
"Beşiktaşlıyım" diyenler maçı yürekleri ağızlarında izlediler. Daha formda olanın değil, daha kuvvetli olanın hükümdarlığ vardı sahada. Tabelanın galibi işaret etmesi, sonuca saklananların avunma battaniyesidir. Altına saklanırlar. Yetersizlikleri gizlerler. Çünkü 10 kişi oynasalar tabela başka şeyler konuşabilirdi. Tıpkı geçtiğimiz hafta, "Lideriz ya" diyerek herşeyi örten Pereira gibi.

OLİMPİYAT'TA HAKEM SKANDALI

Derbinin hakemi Halis Özkahya çok tartışıldı. Sizin yorumunuz nedir?
AHMET ÇAKAR:
Beşiktaş'ın attığı ilk gol ofsayttı. Maç 2-2... Ersan, Volkan Şen'i orta sahada indiriyor. Ersan'ın ikinci sarı karttan atılması gerekir. Ama yapamadı! Sonuçta bir hakem, üstelik bir FIFA hakemi maçın sonucunu doğrudan etkilemiştir. FIFA hakemleri art arda futbolumuzun içine etmeye başladılar. Türk hakemliği Türkiye'deki maçlarda çok ciddi SOS veriyor. Dün Halis Özkahya çok kötü bir yönetim gösterdi.