3 metreden direğe nişanladı

Sağ kanattan Marin'in pasıyla bomboş pozisyonda golle burun buruna kalan Erkan Zengin 3 metreden boş kale yerine topu üst direğe nişanladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Eylül 2015 Güncelleme 20 Eylül 2015, 00:10
3 metreden direğe nişanladı

İÇİNDEKİLER

Avni Aker'de Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynanan ve nefesleri kesen maçta inanılmaz bir pozisyon yaşandı... Karşılaşmada dakikalar 53'ü gösterdiğinde Trabzonspor çok etkili bir atak geliştirdi. Sağdan savunma arkasına hareketlenen Marko Marin hiç bekletmeden Erkan Zengin'i gördü. Avni Aker tribünleri bir anda 'gol' diye ayağa kalktı. Fakat kale ağzında bomboş pozisyonda golle burun buruna kalan Erkan Zengin topu ağlar yerine üst direğe nişanladı. Yıldız futbolcu golü kaçırdığına inanamazken, Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze heyecandan saha kenarında adeta çıldırdı. Yaşanan bu inanılmaz pozisyon sosyal medyaya da bomba gibi düştü. Erkan'la ilgili esprili tweet'ler maçın ve skorun bile önüne geçti. Özellikle "Erkan direkte sinek vardı, herhalde onu avladı" mesajı paylaşım rekorları kırdı.

BEN DE ANLATMAKTA ZORLANIYORUM!
Karşılaşma sonrasında pozisyonu değerlendiren Erkan Zengin, "Ben de neler olduğunu anlatmakta zorlanıyorum. Top geldiğinde tek vuruşla golü atmak istedim ama olmadı. Çok üzgünüm. O golü atmış olsaydım skor çok farklı olurdu" ifadesini kullandı. Pozisyonun bir diğer kahramanı Marin ise, "Tamamen şanssızlıktı. Erkan tek vuruşta golü atmak istedi. Fakat zemin nedeniyle topun altına fazla girdi. Futbolda böyle şeyler var. Önümüze bakmalıyız" dedi.