Çöp bidonu polemiği

Erkan'ın "Mbia Van Persie ile Nani'den 10 kat daha fazla verim sağlar" açıklamasına F.Bahçe, "Erkan elma ile armutu karıştırmasın" diye yanıt verdi. Trabzon ise "Avrupa basını Süepr Lig'i çöp bidonu görüyor" cümlesiyle karşılık verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2015 Güncelleme 12 Eylül 2015, 00:35
Çöp bidonu polemiği

İÇİNDEKİLER

Trabzonsporlu Erkan Zengin'in önceki gün "Mbia, Fenerbahçe'nin yeni transferleri Van Persie il Nani'den daha fazla verim sağlayacaktır" açıklamaları Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki küllenen ateşi yeniden alevlendirdi. Önce Fenerbahçe Erkan Zengin'e şu yanıtı verdi: Erkan Zengin'e tavsiyemiz profesyonel futbolcu gibi davranması, tribüne yönelik açıklama yapmadan, kendi işini yapması, kıyaslama yaparken elma ile armudu toplayıp kendini komik duruma düşürmemesidir. böyle bir açıklama yapmak için öncelikle sözlerinde bahsettiği futbolcularımız Robin van Persie ve Nani'nin seviyesine gelmesi gerekmektedir ve doğru olan da ondan sonra bu oyuncularla kendini kıyaslamasıdır. Bu hatırlatma çerçevesinde Erkan Zengin'e boş işlerle uğraşmamasını, kendisini komik duruma düşürmek için ekstra bir enerji harcamamasını ve bildiği işi en iyi şekilde yapmasını tavsiye ederiz."

"ERKAN TAKIM ARKADAŞLARINI ONORE ETTİ"
TRABZON'un Fenerbahçe'ye cevabı da gecikmedi: "Erkan Zengin, Fenerbahçeli oyuncuları rencide edecek bir cümle kurmamış, aksine tüm futbol kamuoyunun hemfikir olduğu bir konuya takım arkadaşını onore ederek değinmiştir. Nani ve Van Persie transferlerinden sonra Avrupa futbol kamuoyunda ligimiz hakkında "Türkiye Süper Ligi organik çöp bidonu" diye haberler yapıldığı da ortadadır. Fenerbahçe'nin Erkan'a değil Avrupa kamouyuna cevap vermesi daha doğru olacaktır..."