Aslan'da rota mecburen Oumar Niasse

Transferin kapanmasına 2 hafta kala henüz aradığı forveti bulamayan Galatasaray yönetiminin Senegalli yıldızı açıklaması bekleniyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2015 Güncelleme 18 Ağustos 2015, 01:27
Aslan’da rota mecburen Oumar Niasse

İÇİNDEKİLER

Galatasaray yönetimi transfer döneminin sona ermesine 2 hafta kalmasına rağmen henüz beklenen hamleleri yapabilmiş değil... Burak Yılmaz'a alternatif olabilecek genç ve maliyeti düşük bir forvet oyuncusu alabilmek için uzun süredir uğraş veren Sarı-Kırmızılı yönetim bir türlü son noktayı koyamıyor.

ANLAŞMALAR TAMAM
Galatasaray
yönetiminin bu nedenle, çok önceden anlaşma sağlanan fakat 'daha iyisini alırız' umuduyla bekletilen Oumar Niasse'nin transferini kısa süre içinde kamuoyuna duyurması bekleniyor. Hamza Hamzaoğlu'nun Akhisar Belediye'den öğrencisi olan Senegalli yıldızla her konuda anlaşan yönetimin, bu futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralaması bekleniyor.

UĞUR YALANLAMASI
Öte yandan bir başka eski Akhisarlı Uğur Demirok konusunda da dün flaş bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'la ipleri koparan Uğur'un menajeri, "Galatasaray'la hiçbir görüşmemiz olmadı. Ne Hamza hoca ne de bir başmasıyla temas kurmadık" dedi.