Souza resmen Fener'de

Fenerbahçe, daha önce anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha ouyncusu Josef de Souza ile ilgili olarak resmi açıklamayı dün yaptı. Sarı-Lacivertliler yönetim, Souza ve kulübü Sao Paulo ile görüşmelerin başladığını duyurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Temmuz 2015 Güncelleme 05 Temmuz 2015, 00:15
Souza resmen Fener’de

İÇİNDEKİLER

YENİ sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, dün resmi siteden daha önce anlaşma sağladığı Josef de Souza ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Josep De Souza, orta sahasının ortasında ve ön libero mevkinde oynuyor. 26 yaşında ve 1.88 boyunda olan Brezilyalı futbolcu, 2014 yılından bu yana zaman zaman milli takım formasını da giyiyor. Brezilyalı orta saha oyuncusunu Fenerbahçe Teknik Direktrü Vitor Pereira, Porto'yu çalıştırdığı yıllardan tanıyor.

2 YIL PORTO'DA OYNADI
2
yıl boyunca Porto formasını giyen Souza daha sonra Brezilya'nın üst düzey takımlarından biri olan Sau Paulo'ya transfer oldu. Josef de Souza, Sau Paulo ile Fenerbahçe arasında bonservis pazarlıkları yapılması ve anlaşmanın sağlanması sonrasında maç kadrosundan çıkırtılmıştı. Güçlü fiziğinin yanında teknik özellikleri iyi olan ve yüksek pas yüzdesi ile oynayan Josef de Souza'nın stili daha önce Fenerbahçe forması giymiş olan Cristian Baroni'ye benzetiliyor. Souza, Fenerbahçe orta sahasında Mehmet Topal ile birlikte adeta ikiz kule olarak forma giyecek.