Melo gemileri yaktı

Inter'le el sıkışan Felipe Melo, kendisine yapılan yoğun baskılara rağmen ayrılıkta kararlı. Sambacı'nın Milano'da ev bakmaya başladığı da iddia ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Haziran 2015 Güncelleme 26 Haziran 2015, 00:44
Melo gemileri yaktı

İÇİNDEKİLER

GALATASARAY'da Felipe Melo vedaya hazırlanıyor... Brezilyalı futbolcu, Sarı-Kırmızılı yönetimin geçtiğimiz gün yaptığı "Takımda kal" teklifini birkez daha geri çevirdi.

ABD'DE TATİLDE
Melo'nun önümüzdeki yıl bitecek sözleşmesinin uzatılması durumunda takımda kalmayı düşündüğü fakat bunun da Galatasaray yönetimi tarafından uygun görülmediği öğrenildi. İtalyan devi Inter'le büyük oranda anlaşma sağlayan yıldız futbolcunun, Milano'da ev bakmaya başladığı da iddialar arasında. Şu anda ailesiyle birlikte ABD'de tatilde olan Felipe Melo transferiyle ilgili tüm soruları ısrarla yanıtsız bırakıyor.

YERİNE KİM GELECEK?
Melo'nun vedası çok ciddi bir şekilde masasında olan Galatasaray yönetimi bir yandan bu bölgeye transfer arayışlarına başlamış durumda. Listenin ilk sırasında yer alan Nigel de Jong'un Milan'la devam edeceğinin açıklanmasının ardından yeni isimlere yönelen Sarı-Kırmızılılar'ın scout ekibinin önerdiği Güney Amerikalı yıldızları incelemeye aldığı belirtiliyor.