Ada'da Campbell pazarlığı

Bonservisi Arsenal'in elinde olan Campbell için pazarlıklar devam ediyor. Fenerbahçe, Kosta Rikalı futbolcunun bonservisini 7-8 milyon Euro'dan aşağıya düşürmeye çalışıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2015 Güncelleme 06 Haziran 2015, 00:45
Ada’da Campbell pazarlığı

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonda şampiyon ünvanını Galatasaray'dan geri almayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına tam hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Bursaspor formasını giyen Fernandao ve Şener'in transferinde sona yaklaşan Fenerbahçe yönetimi, Dirk Kuyt'ın veliahtının peşine düştü. Bonservisi Arsenal'in elinde olan ve geçtiğimiz sezon La Liga'da Villarreal forması giyen Joel Campbell'i kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, 23 yaşındaki Kosta Rikalı oyuncu için pazarlıklarını sürdürüyor. Arsenal'in 10 milyon Euro civarında pa istediği iddia edilen Campbell için Fenerbahçe yönetimi rakamı 7-8 milyonun aşağısına çekmeyi hedefliyor. Sürati ve tekniğini birleştiren bir oyuncu olan Campbell, gol vuruşlarında da etkili bir isim.

TERRANEO ARSENAL İLE İLİŞKİLERİNİ KULLANIYOR
GEÇEN sezon Villarreal'de iyi bir sezon geçirmemesine rağmen yetenekleri ve yaşının genç oluşu Campbell'in cazibesini artırıyor. Cambbell'in transferinde Arsenal ile çok iyi ilişkileri olan sportif direktör Terraneo da aktif rol oynayacak. 2014 Dünya Kupası'nda adından sıkça söz ettiren ve geçtiğimiz sezon G.Saray'ın transferi için yoğun çaba harcadığı Campbell'ın Arsenal ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.