Yarım takımla tarihi zafer

G.Saray'da Pocius ve Micov sakatlandı. 4 oyuncu 39 ile 4 4 dakika arasında süre aldı. Buna rağmen direnen Sarı-Kırm-ı zılı ekip Sinan'ın önderliğinde Fenerbahçe'yi devirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Mayıs 2015 Güncelleme 25 Mayıs 2015, 00:00
Yarım takımla tarihi zafer

İÇİNDEKİLER

Basketbol Erkekler Ligi çeyrek final serisinde Galatasaray Liv Hospital, Fenerbahçe Ülker'i uzatmada 70-69 yenerek seriyi 1-1'e getirdi. Sarı-Kırmızılı ekipte ilk periyotta Pocius ayak bileğinden, Mivoc da dizinden sakatlanınca kalan bölümde takımın yükünü 6 oyuncu çekti. Ender de kasığındaki problem nedeniyle devam edemedi. Maçın tamamında büyük bir çekişme vardı. Oyunu ağırlaştıran ve rakibinin tempoyu yükseltmesine izin vermeyen Galatasaray Liv Hospital, savunmada da direncinden taviz vermedi. Galatasaray Liv Hospital ilk üç periyodu önde geçti. Müthiş çekişme yaşananan son çeyrek 63-63 sonuçlanınca maç uzadı. Son 5 dakikada başına dikiş atılan ve sakat sakat oynayan Sinan Güler'in 5 saniye kala attığı basketle zafer Galatasaray'ın oldu. Sarı-Kırmızılı oyuncular ve taraftarlar maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

SERİNİN SON MAÇI ÇARŞAMBA GÜNÜ OYNANACAK
EV sahibi ekipte Sinan Güler 20 sayı, 5 ribaund ve 4 asistle yıldızlaşırken, Carter 17 sayı, 4 ribaund, Young da 15 sayı ve 7 ribaundla galibiyette kilit rol oynadı. Fenerbahçe Ülker'de Bogdanovic'in 13 sayı ve 10 ribaundu mağlubiyeti engelleyemedi. Seride yarı final vizesini alacak takımı belirleyecek üçüncü karşılaşma 27 Mayıs Çarşamba günü saat 21.00'de Fenerbahçe Ülker Arena'da oynanacak.