Yanal'la seneye şampiyonuz

Napoli maçı sonrası yerel medyanın eleştirilerine uğrayan Ersun Yanal'ı savunan Başkan Hacıosmanoğlu, "Taraftarımız da onu seviyor. Yanal hocamız gelecek sezon bu takımı şampiyon yapacak" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 00:37
Yanal’la seneye şampiyonuz

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan flaş açıklamalar geldi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Ersun Yanal'a sahip çıkarak "Ersun hoca bizim için çok değerli bir teknik adam. Onunla uyum içinde çalışıyoruz. Bu sezon hakem hatalarından çok canımız yandı. Son oynadığımız Kasımpaşa maçında rakip 10 kişi kalmalıydı; ama Cüneyt Çakır Alpaslan'ın Deniz'e yaptığı sert müdahaleyi göremediği için kırmızı kartı atladı. Çünkü Cüneyt hocanın görüş alanında başka oyuncular da vardı. Ama burada hakemin bir art niyeti yok. Görememesi talihsizlik. Bu sezon hakem hatalarından çok canımız yandı. Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek bir takımın temelini attık. Trabzonspor özlediği şampiyonluğa Ersun Yanal ile ulaşacak" ifadelerini kullandı. Yaşanan hakem hataları ve şanssızlıklarda Ersun Yanal'ın hiçbir hatasının olmadığını belirten Hacıosmanoğlu, "Herkes elini vicdanına koysun. Ersun hocanın ne suçu var" dedi.

ERSUN YANAL USTA BİR KADRO MÜHENDİSİDİR
Hacıosmanoğlu sözlerine şöyle devam etti: Hocamız bir çekirdek kadro kurmaya çalışıyor. Sezon bitene kadar ideal bir kadro oluşturup, birkaç takviye ile Yanal'ın nasıl usta bir kadro mühendisi olduğunu herkes görecek. Taraftarlarımız, Ersun hocayı seviyor. Onunla uzun yıllar çalışmayı planlıyoruz. Hocamız bize 'Bu Trabzonspor'u şampiyon yapacağım' diye söz verdi"