Kartal'da olağanüstü hal

Demba Ba: Sol kalçasında problem var. Durumu yarın netleşecekG. ökhan Töre: Yan bağlarında zedelenme var. Oynaması zor. Mustafa Pektemek: 4 dikiş atıldı. Oynama ihtimali yüksekC. enk Tosun: Ayak tabanındaki sorun sürüyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Şubat 2015 Güncelleme 24 Şubat 2015, 00:42
Kartal’da olağanüstü hal

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş' ta seferberlik... Siyah- Beyazlı takımda Liverpool ile oynanacak olan maçı öncesi Demba Ba, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek ve Cenk Tosun'un sakatlıkları Bilic'i düşündürüyor. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık futbolcuların durumlarıyla ilgili detaylı açıklama yaptı. Demba Ba'nın Liverpool maçı öncesi de bir sıkıntısı olduğunun altını çizen Karanlık, "Bursamaçında bir pozisyonda kalçasıyla ilgili sıkıntı yaşamıştı. Bazı uygulamaları yaptık ve Liverpool maçına çıktı. Eskişehir'de ısınmaya kadar oynayıp oynamayacağı belli değildi. Bazı pozisyonlarda sol kalçasındaki problem hareketini engelliyordu. Sol kalçasına yoğun bir tedavi uyguluyoruz. Kendisinin 2 gün dinlenmesi gerekiyor. Futbolcumuz yarınki idmanda antrenmana katılacak. O zaman durumunu net görebileceğiz" ifadesini kullandı.

GÖKHAN TÖRE'NİN YAN BAĞLARINDA ZEDELENME VAR
GÖKHAN Töre'nin durumuyla ilgili konuşan Karanlık, "Liverpool maçında sol ayak bileğini burktu. Yan bağlarında zedelenme var. Bu tür sıkıntıları 2 günde geçirme durumumuz yok" dedi. Karanlık Mustafa Pektemek'e 4 dikiş attıklarını, Cenk Tosun'u ayak tabanında bulunan problem nedeniyle kendini yüzde 100 iyi hissetmediği için zorlanmadıklarını kaydetti. Karanlık, Tolga ve Milosevic'in ise tedavisinin sürdüğünü sözlerine ekledi.