Elinizi çabuk tutun

Beşiktaş Teknik Direktörü, Başkan Fikret Orman'la yaptığı görümş ede, "Stoper işini hallettik. Ancak sağ bek mutlaka alınmalı. Elinizi çabuk tutun "ricasında bulundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2015 Güncelleme 19 Ocak 2015, 00:23
Elinizi çabuk tutun

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic Antalya kampında Başkan Fikret Orman'la transferi detaylı olarak masaya yatırdı. Hırvat teknik adam Milosevic'i alarak stoper sorununu çözdüklerini vurgulayarak, "Önemli bir transfer gerçekleştirdik. Bunun için size çok teşekkür ediyorum. Milosevic bu takıma uzun yıllar katkı sağlar. Ancak sağ bek sorununu hala çözemedik. Çok yönlü bir araştırma yaptığınızı biliyorum ama ligin ikinci yarısının başlamasına az bir zaman kaldı. Bu nedenle elinizi çabuk tutmalısınız. Yeni gelecek olan futbolcunun takıma uyumu belirli bir süre gerektiriyor. Bunun için bir an önce bitirilmesi şart" ifadesini kullandı.

MÜJDEYİ KISA ZAMANDA VERECEĞİZ
Başkan Fikret Orman'ın Bilic'e, "Menajerlerin oyununa gelmemek için temkinli davranıyoruz. Bu nedenle astronomik rakam ödemeden bir transfer yapacağız. Sağ bek müjdesini size en kısa zamanda vereceğiz. İçinizi rahat tutun. Yeni ismin uzun yıllar takımda kalmasını istiyoruz. Bunun için titiz bir çalışma yürütüyoruz. Her an bu iş bitebilir" diye konuştu.