Cankurtaran

Dortmund'tan fark yiyen Cimbom, Karabük'te bu sezon 5. kez 2-1'lik galibiyetle 3 puanı aldı Chedjou'nun 3. dakikadaki golüne 57'te Emre karşılık verdi... Son sözü Umut Bulut söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Kasım 2014 Güncelleme 09 Kasım 2014, 00:57
Cankurtaran

İÇİNDEKİLER

Cimbom ligde 'Umut'lu!.. Şampiyonlar Ligi'nde Dortmund karşısında ağır bir yenilgi alan Galatasaray, Karabükspor deplasmanında 2-1 kazanarak son 6 maçta 5. galibiyetini aldı. Sarı-Kırmızılılar'ı 3 puana geçen hafta olduğu gibi yine Umut Bulut taşıdı... Galatasaray maça adeta 1-0 başladı. 3. dakikada Selçuk'un kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasına gelen topa iyi yükselen Chedjou kafayla topu ağlara gönderdi... 20. dakikada Sneijder'in pasıyla soldan ceza sahasına giren Dzemaili rakibinden sıyrıldı fakat yakın mesafeden topu kaleci Waterman'ın üzerine vurdu. 32. dakikada Burak Yılmaz bomboş pozisyonda çok kötü vurdu.

STOPERLER KORNERDEN GOLLERİ BULDU!
İlk yarı böylece 1-0 sona erdi... İkinci devreye hızlı başlayan ev sahibi Karabükspor beraberliği buldu. 57. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Emre Güngör kafayla topu ağlara yolladı: 1-1... 67. dakikada oyuna giren Umut Bulut, 4 dakika sonra golünü attı ve Galatasaray'ı birkez daha öne geçirdi: 1-2. Burak Yılmaz son 10 dakikada inanılmaz goller kaçırsa da Sarı-Kırmızılılar 3 puanın sahibi oldu.

Son 20 dakikaların golcüsü Umut Bulut
Sivasspor maçında olduğu gibi ikinci yarıda oyuna giren ve Galatasaray'a galibiyeti getiren Umut Bulut, ligdeki son 7 golünü de karşılaşmaların son 20 dakikalarında kaydetti. Yıldız futbolcu, "Yedek kalmak sorun değil. En iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMADI

Galatasaray'da yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, Cem Kınay, Ural Aküzüm, Ali Yüce ve İsmail Sarıkaya Karabük'te oyuncularını yalnız bırakmadı.