Operasyon tarihi: 10 Kasım 2014

Dortmund yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu... Sarı-Kırmızılı yönetim, Karabük maçından sonra Prandelli ile yolları ayıracak ve milli maç arasında yerli bir hocayı takımın başına getirecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Kasım 2014 Güncelleme 06 Kasım 2014, 01:45
Operasyon tarihi: 10 Kasım 2014

İÇİNDEKİLER

Prandellı artık gün sayıyor!.. Galatasaray'ın Borussia Dortmund deplasmanında da 4 gollü yenilgi yaşaması bardağı taşıran son damla oldu. Göreve geldiği ilk günden bu yana Prandelli'ye destek mesajları veren Duygun Yarsuvat yönetimi sonunda operasyon kararını aldı. Fakat Sarı-Kırmızılı yönetim bu süreçten takımın en az hasarla ayrılma için milli maç arasını bekleme kararı aldı. Alınan bilgilere göre cumartesi günü oynanacak Kardemir Karabükspor karşılaşmasının ardından düğmeye basılacak ve Prandelli ile yolla ayrılacak. Galatasaray yönetimi ardından yeni hoca için hemen harekete geçecek. Takımın başına kesinlikle yerli hoca getirmeyi düşünen Sarı-Kırmızılı yönetimin Ersun Yanal, Mustafa Denizli ve Hikmet Karaman'la temasa geçmesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Ali Dürüst aracılığı ile Ersun Yanal'la masaya oturan Sarı-Kırmızılılar, Mustafa Denizli konusunda da girişimlerde bulunmuştu. Eğer bu iki teknik adamdan olumsuz yanıt gelirse, rota Hikmet Karaman'a dönecek.

"TARİHİMİZİN EN KÖTÜ HOCALARINDAN BİRİ"

Verdiği taktikler, oyuncu değişiklikleri ve açıklamaları ile taraftarları çılgına çeviren Prandelli dün bir bomba daha patlattı!.. İtalyan teknik adamın Almanya dönüşü havalimanında etrafına gülücükler saçması taraftarları çok kızdırdı. Prandelli'nin rahat ve umursamaz tavırları ile ilgili sosyal medyada, "Takım 4 yemiş, adam gülüyor. Prandelli tarihimizin en kötü hocalarından birisidir" ifadesi kullanıldı.