O taraftar konuştu

Atatürk Havalima'nda Terim'e, "Ahımız var" diye bağıran Trabzonspor taraftarı Tuncay Çeliköz, Takvim'e konuştu. Çeliköz, "Fenerliler bile beni tebrik etti. Demokratik şekilde tepki gösterdim " dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ekim 2014 Güncelleme 15 Ekim 2014, 00:56
O taraftar konuştu

İÇİNDEKİLER

Letonya maçı dönüşü İstanbul Atatürk Havalimanı'nda Fatih Terim'e "Ahımız var hocam" diyen taraftarın Trabzonspor taraftarı Tuncay Çeliköz olduğu ortaya çıktı. Takvim gazetesine konuşan Çeliköz, "Ben orada Umut Bulut, Burak ve Selçuk gibi futbolcuların alınterini hatırlatmak istedim"diye konuştu.

ASLA SAYGISIZLIK YAPMADIM
Çeliköz,"Maçtan önce kazanamazsak Terim'e gidip bir şeyler söylemeye karar verdim. Aslında Terim'e play-off döneminde şike sürecinin olduğu anlarda konuşacağım deyip konuşmadığı için kırgınım. Ancak tepkimi demokratik şekilde dile getirdim. Saygısızlık yapmadım" dedi.

Kimseye saygısızlık yapmadığını dile getiren Tuncay Çeliköz, "Fatih hocamız beni gayet iyi dinledi ancak şike konusunu açınca yüzünü çevirip gitti" dedi. Çeliköz: "Daha sonra koruması gelip, 'Milli maçın şikeyle ne alakası var" dedi.

SABAH KALKIP İZLİYORDUM!
Terim'in bundan sonraki dönemde Hamit Altıntop, Gökhan Gönül, Tolga Zengin, Selçuk İnan, Olcan, Bilal Kısa, Umut, Volkan Demirel, Hakan Balta, Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'ı takıma çağırmayacağı öğrenildi. TFF yaptığı açıklamada "Yapıcı eleştiri ve önerilere her zaman açığız" dedi. Açıklamada, Türk futbolunun uzun süredir devam eden sorunlarının kısa zamanda çözüme kavuşmasını beklemenin çok gerçekçi olmadığı da vurgulandı. Trabzonspor taraftarı olan Çeliköz, "Japonya ve Güney Kore'de düzenlenen Dünya Kupası'nda sabahın köründe kalkıp büyük bir zevkle maç izliyorduk. Bugün milli takımı izlerken heyecan duymuyoruz" diye konuştu.

Yunus Emre SEL