Özen'le yollar ayrıldı

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen istifa etti. Özen, "Bu yapı içinde çok faydalı olamazdım. Dostça ayrıldık" dedi. Başkan Fikret Orman ise, "Profesyonellikte bunlar var.Tazminat talebinde bulunmadı" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Temmuz 2014 Güncelleme 16 Temmuz 2014, 00:00
Özen’le yollar ayrıldı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta beklenen oldu... Futbol Genel Direktörü Önder Özen görevinden istifa etti. Özen istifa sonrasında yaptığı açıklamada, "1 senedir burada görev yapıyorum. Bana bu vazifeyi veren herkese teşekkür ediyorum. Başkanımıza istifa dilekçemi verdim. Beşiktaş'ı seven herkese sesleniyorum; aslolan kulüptür" dedi. Başkan ve yönetimle dostça ayrıldıklarını vurgulayan Önder Özen, "Görevimi bırakmamın nedeni Yalçın Ayhan transferi değildir. Bu yapı içinde çok faydalı olacağımı düşünmüyorum. Başka bir camiadan gelen biri olarak beni bağırlarına basan taraftara çok teşekkür ederim. Hakları ödenmez" diye konuştu.

BİRİNİ ATAYACAĞIZ
Başkan Fikret Orman Önder Özen'in istifasıyla ilgili olarak, "Profesyonel hayatın içinde olabilecek şeyler bunlar. Önder Özen'le 1 sene uyum içinde çalıştık. İyi dostluğumuz oluştu. Kendisi bizden tazminat talebinde bulunmadı. Çok asilce bir hareketti. Kendisiyle öpüştük. Beşiktaş ile ilişkilerimizi sonlandırdık. Ancak dostluğumuz devam edecek. Özen'in yerine birini atayacağız. Bu konuda Ahmet Nur Çebi ile konuşup bir karar vereceğiz. Önder Özen'in dürüstlüğüne ve namusuna teşekkür ediyoruz dedi.