Beşiktaş'ta Kalou'ya dönüş

Yabancı golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş yeniden gündemine Kalou'yu aldı. Başarılı futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro'yu kabul ettiren Siyah-Beyazlı yönetim Lille ile görüşerek bu transfere nokta koymayı planlıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Temmuz 2014 Güncelleme 13 Temmuz 2014, 00:37
Beşiktaş’ta Kalou’ya dönüş

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta Salomon Kalou defteri yeniden alevlendi... Bugüne kadar forvet arayışlarında yaptığı hiçbir girişimden olumlu sonuç elde edemeyen Siyah-Beyazlı yönetim rotayı bir kez daha Fildişili golcü Kalou'ya çevirdi. Fransız kulübü Lille'den ayrılmayı kapasına koyan yıldız oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaşlı yöneticilerden Erdal Torunoğulları'nın Kalou'nun transferinde önemli ilerlemeler sağladığı ortaya çıktı. Beşiktaş'ın yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiği yıldız oyuncunun bu rakama evet dediği belirtildi. 2 tarafın bu hafta görüşüp detayları konuşacağı öne sürüldü.

BONSERVİSİ ALINAMAZSA KİRALANACAK

Kalou ile el sıkışan Beşiktaş'ın bu oyuncu için 4.5 milyon Euro'dan kapı açan Lille kulübü ile de görüşme yapacağı belirlendi. Beşiktaş'ın Lille'ye 3 milyon Euro teklif edeceği ve bu rakamdan yukarı çıkmayacağı gelen bilgiler arasında.Lille'nin Kalou'yu yeni sezonda kadrosunda düşünmediğini öğrenen Beşiktaş Yönetimi'nin bu nedenle bekle gör politikası izleyeceği ortaya çıktı. Eğer yönetim Lille ile bonservis transferinde anlaşma sağlayamazsa bu kez Fransız kulübüne kiralık teklifinde bulunacak.