Salih'i göndermezdim

Salih'i Fenerbahçe'ye kazandıran eski teknik direktörü Aykut Kocaman genç futbolcunun gitmesine hiç razı olmadığını söyledi. Tecrübeli hoca, "Ben olsam göndermezdim. Çok yönlü bir oyuncuydu" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2014 Güncelleme 27 Haziran 2014, 00:06
Salih’i göndermezdim

İÇİNDEKİLER

Aykut Kocaman Roma'ya transfer olacak Salih Uçan hakkında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü, "Ben hoca olsam göndermezdim. Ama şu anda Salih'in içinde bulunduğu durumu bilemem. Atıl olmasına gönlüm razı değil. Salih'in çok farklı bir özelliği var. Bu çok az futbolcuda bulunan bir özellik. O da oyunu sahada iki yönlü oynayabilmesi ve oynatabilmesi" diye konuştu.

GİDİŞİNE ÜZÜLDÜM

Salih'in bu özelliğinin dünyada çok az futbolcuda bulunduğunu dile getiren Aykut Kocaman, "İki ayağını kullanıyor, araya paslar atıyor, güçlü ve şutu da iyi. Bunun dışında futbol zekası da üst düzeyde" dedi. Kocaman, Salih'in tek eksiğinin tecrübesizlik olduğuna dikkat çekerek, "Bu her genç oyuncuda olur. Ben onun üzerine çok titredim. Kalsaydım takımın beyni olabilecek bir oyuncuydu. Gidişine bir Fenerbahçeli olarak fazlasıyla üzüldüm" ifadesini kullandı.

SALİH'E ÖVGÜ YAĞDIRDI

Aykut Kocaman eski öğrencisi Salih Uçan'a övgüler yağdırırken gitmesini doğru bulmadığını ifade etti.