Mucizenin adı Schumacher

Schumacher komadan çıkar çıkmaz bir rehabilitasyon kliniğine nakledildi. Bild gazetesi ünlü pilodun gözünü açar açmaz eşi ve çocuklarıyla iletişim kurduğunu okurlarına duyurdu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2014 Güncelleme 17 Haziran 2014, 00:46
Mucizenin adı Schumacher

İÇİNDEKİLER

Yarış dünyası dün Schumacher'den gelen haberle mutluluğa büründü. Fransa'da kayak yaparken düşerek ağır yaralanan ve 6 aydır komada bulunan Formula 1'in efsanevi pilotu Michael Schumacher tedavi gördüğü Grenoble Hastanesi'nden taburcu edildi. Alman pilodun menajeri Sabine Kehm spor dünyasını sevince boğan müjdeyi resmi açıklama ile verdi. Kehm yaptığı açıklamada Fransa'nın Grenoble kentinde bulunan Üniversite Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Schumacher'in uyandığını duyurdu. Alman gazetelerinden Bild, ünlü pilodun gözünü açtıktan sonra eşi Corinna ve çocukları ile iletişim kurabilecek seviyede olduğunu ifade ederek, "Bu gerçek bir mucize. Herkes Schumacher'den ümidini keserken o hayata tutunmayı başardı. Kendisi uzun bir rehabilitasyon süreci geçirecek" dedi.

MICHAEL SCHUMACHER ARTIK KOMADA DEĞİL
Menajer Sabine Kehm Schumacher'in artık komada bulunmadığını ifade ederek, "Kendisi rehabilitasyon tedavisine devam etmek için Grenoble Üniversite Hastanesi'nden ayrılmıştır. Ailesi Grenoble Üniversite Hastanesi'nde görev yapan ilk aylardan itibaren yanlarında olan ve mükemmel bir iş çıkaran bütün doktorlara, hemşirelere ve terapistlere teşekkür ediyor" dedi.

FORMULA 1'İN RESMİ SİTESİ GELİŞMEYİ ONAYLADI
Kehm Schumacher'e yakın ilgi gösteren herkese de teşekkür ederek, "Bundan sonra tedavisinin bir sonraki bölümü olan rehabilitasyon tedavisi halka açık olmayacaktır. Bu konuda anlayışınızı rica ederim" dedi. Formula 1'in resmi sitesi de bu gelişmeyi onaylarken Schumacher'in sevenlerine büyük bir müjde verdiği vurgulandı. Site ayrıca Alman piloda gereken desteğin verileceğini ifade etti.

SEVİNÇ GÖZYAŞI DÖKTÜLER
Kaza gününden itibaren Schumi'yi hastane önünde yalnız bırakmayan hayranları güzel haberin ardından mutluluk gözyaşları döktüler...
Mıchael Schumacher'le ilgili yaşanan mutluluk verici gelişmeler güne damgasını vurdu... Kaza gününden itibaren Grenoble'daki hastane önüne sürekli destek ziyareti gerçekleştiren Schumi hayranları, ünlü pilotun uyanmasının ardından sevinç gözyaşları döktü. Schumacher ve Ferrari bayrakları açan Formula 1 severler, tezahüratlarla gelen güzel haberi doyasıya kutladı.