Lucescu'dan ret!

Bordo-Mavili yönetim takımın başına Shakhtar'ın hocası Mircea Lucescu'yu getirmek için harekete geçti. Ancak Rumen çalıştırıcı ikna edilemiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Haziran 2014 Güncelleme 01 Haziran 2014, 01:08
Lucescu’dan ret!

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratma hedfi olan Bordo-Mavili yönetim, işe teknik direktör arayışıyla başladı.. Trabzonspor'un Shakhtar Donetsk takımını çalıştıran Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek için temaslara başladığı öğrenildi. Bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş'ı da çalıştıran tecrübeli teknik direktörün Ukrayna'da oldukça yüksek rakamlar kazandığı, bu yüzden araya giren hatırlı kişilerin Lucescu'yu ikna etmeye çalıştığı öğrenildi.

UKRAYNA'DA MUTLU
Ancak Rumen hocadan gelen haberler iyi değil. Ukrayna'da mutlu olduğunu her fırsatta ifade eden Lucescu'nun "Shakhtar'da daha yapmam gerekenler var. Şuan ülkenin durumu karışık. Ancak herşey düzelince futbola kaldığımız yerden devam edeceğiz" dediği öğrenildi.
Teknik direktör ile ilgili konuştu

Teknik direktör konusuyla ilgili konuşan Başkan Hacıosmanoğlu, Hami Mandıralı için "Ayrıldı ya da ayrılmadı" demedi. Bir haftadır kafasını dinlediğini söyleyen Hacıosmanoğlu birkaç gün içinde çalışmalara koyulacağını belirtti.