Fener'in aklı 10'da!

Fenerbahçe yeni sezona 10 numara ile girmek istiyor. Beşiktaş'ın da gündeminde olan Hollandalı Van Der Vaart ile birlikte uzun süredir takip ettiği Sao Paulo'lu Ganzo, Lyon'lu Gourcuff ve Marsilyalı Valbuena'dan birini kadrosuna katacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2014 Güncelleme 04 Mayıs 2014, 02:24
Fener’in aklı 10’da!

İÇİNDEKİLER

2013/14 sezonunun bitimine 3 maç kala 19. şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe, önümüzdeki sezon unvanını korumak için elini sıkı tutuyor. Yerli transferde listesini büyük ölçüde hazırlayan Sarı-Lacivertliler'de taraftarın da özlemini çektiği 10 numaralı pozisyon için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sezon Alex ile yolların ayrılmasının ardından 10 numaralı pozisyonda olan boşluk için şimdilik 4 aday var. İlk aday Hamburg'un Hollandalı yıldızı Rafael Van Der Vaart. Kariyeri başarılarla dolu olan Van Der Vaart ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği biliniyor. Ancak mali yönden daha iyi durumda olan Fenerbahçe bu transfer için daha ciddi teklif sunması muhtemel! 2. aday ise yine tanıdık bir isim.

GANSO VE VALBUENA'NIN BONSERVİSİ EL YAKIYOR
Geçen yıl da gündeme gelen Sau Paulo'nun 10 numarası Ganso Fenerbahçe yönetiminin hep aklında. Bonservis bedelinin 10 milyon Euro civarında olması ise ciddi bir sorun. Marsilyalı Valbuena'nın bonservis ücreti yine 10 milyon Euro civarında. Valbuena, 2014 Dünya Kupası'nda Fransa Milli Takımı'nın kadrosunda yer alacak.

VAN DER VAART'IN 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR!
Lyon forması giyen Yoann Gourcuff'un bonservis bedelinin 6-7 milyon Euro civarında olduğu ifade ediliyor. Bu sayılan isimler arasında transferi en kolay isim Van Der Vaart. 31 yaşındaki futbolcunun Hamburg ile 1 yıllık sözleşmesinin kalması işleri kolaylaştırıyor. Hollandalı'nın 5 milyon Euro civarında bir bonservis ücretine Fenerbahçe'ye katılma ihtimali yüksek görünüyor.