Lavezzi heyecanı!

Çizme basınına konuşan Alejandro Mazzoni, yeni sezon için Galatasaray ve Chelsea'den teklif aldıklarını belirterek "Henüz PSG'deki geleceğimiz için karar vermedik. Galatasaray'la Ocak ayında da görüşmüştük" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2014 Güncelleme 25 Nisan 2014, 00:00
Lavezzi heyecanı!

İÇİNDEKİLER

Sneijder ve Drogba transferleri ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ses getiren Galatasaray yine büyük bomba peşinde... Yeni sezon öncesi Sarı-Kırmızılılar'ın hedefindeki isim Ezequiel Lavezzi.

GELİŞMELERİ İZLİYORUZ

İsmi bir süredir Galatasaray anılan PSG'nin Arjantinli yıldızıyla ilgili dün İtalya'dan çarpıcı bir haber geldi... Di Marzio'ya konuşan Lavezzi'nin menajeri Alejandro Mazzoni, Galatasaray'la görüştüklerini açıkladı. Sarı-Kırmızılı kulüple Ocak ayında da masaya oturduklarını söyleyen Mazzoni, "Şu anda PSG'deki geleceğimizle ilgili karar vermedik. Galatasaray ve Chelsea'den teklif aldığımız doğru. Önümüzdeki günlerde neler olacağını göreceğiz. Biz de gelişmeleri izliyoruz" ifadesini kullandı.

HEM FORVET HEM AÇIK

Arjantin formasını da giyen Lavezzi hem forvet hem de sol kanatta görev yapabiliyor.

KADERi 4 MAYIS'TA BELLi OLACAK!

Lavezzi'nin 4 Mayıs tarihinde PSG ile yapacağı görüşmede takımda kalın kalmayacağının belli olacağı ifade ediliyor.

27 MAÇTA 7 GOL ATTI

Bu sezon PSG formasıyla ligde 27 maça çıkan Lavezzi 7 gol atmayı başardı.

BİR İDDİA DA RUSYA'DAN: SEYDOU DOUMBIA

Rus basını, CSKA Moskova formasını giyen Seydou Doumbia'nın G.Saray'ın listesinde olduğunu öne sürdü... CSKA'nın 18 maçta 15 gol atan Doumbia için 12 milyon Euro istediği de haberde belirtildi.