Hoşgeldin Belediye

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Gaziantep BŞB. deplasmanında oynadığı etkili futbolu 4 golle süsledi. Geçen sezon ligden düşen Büyükşehir 1 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükseldi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 01:01
Hoşgeldin Belediye

İÇİNDEKİLER

İstanbul Büyükşehir Belediyespor yeniden Süper Lig'e çıktı. Geçen sezon Süper Lig'den düşen İstanbul takımı ligde kalma savaşı veren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala yeniden Süper Lig'e yükseldi.

2.YARIDA COŞTULAR
İstanbul Büyükşehir maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkarken rakip takım karşısında büyük bir baskı kurdu. Ancak karşılaşmanın ilk devresi 0-0 berabere sonuçlandı. Maçın 2. yarısında ise sahada tam anlamıyla konuk ekibin üstünlüğü vardı. 58. dakikada Gençer'in attığı golle İstanbul Büyükşehir 1-0 öne geçti. 62'de sahneye çıkan Tayfun farkı ikiye çıkaran golü attı. Bu dakikadan sonra skorun verdiği rahatlıkla oyunun tek hakimi olan İstanbul Büyükşehir 78'de Mehmet Batdal, 88'de de Enver'in golleriyle maçı 4-0 kazanarak Süper Lig'e bu sezon ilk yükselen takım oldu. Karşılaşma sonrası İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular büyük sevinç yaşadı.