Londra'ya Eto'o çıkarması

"Vodafone Arena'ya yıldız oyuncu getireceğim" sözünü veren Başkan Fikret Orman, Chelsea'de oynayan Samuel Eto'o'yu gözüne kestirdi... Beşiktaş yönetimi bu transfer için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2014 Güncelleme 10 Nisan 2014, 00:35
Londra’ya Eto’o çıkarması

İÇİNDEKİLER

Yeni sezonun transfer çalışmalarına çok hızlı bir şekilde başlayan Beşiktaş'ta hareketlilik sürüyor. Hamburg formasını giyen Rafael Van der Vaart ve Werder Bremen'de oynayan Aaron Hunt'la görüşen Siyah-Beyazlılar bu kez de Samuel Eto'o'yu gözüne kestirdi.

BİZZAT İLGİLENİYOR
Chelsea formasını giyen Kamerunlu forvetle ilgili bir süredir maliyet çalışmasında bulunan yönetim en sonunda transfer için düğmeye bastı... Taraftarlara "Vodafone Arena'ya yıldız getireceğim" sözünü veren Başkan Fikret Orman, Eto'o transferiyle bizzat ilgilenme kararı aldı. Başkan Orman'ın önümüzdeki günlerde İngiltere'ye gitmesi bekleniyor.

CHELSEA'Yİ SİLDİ!
Alınan bilgilere göre, Orman ilk olarak 33 yaşındaki golcünün menajeriyle bir araya gelecek. Eğer pazarlıklar sonrasında olumlu bir noktaya gelinirse, Başkan Fikret Orman'ın bu kez Eto'o ile yüz yüze görüşmesi bekleniyor. Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun kendisi hakkında yaptığı 'Çok yaşlı' açıklaması sonrası takımdan ayrılmaya karar veren Kamerunlu futbolcunun Beşiktaş'a sıcak baktığı ifade ediliyor.

BU SEZON 11 GOLÜ VAR
Daha önce Real Madrid, Mallorca, Barcelona, Inter ve Anzhi formalarını giyen Samuel Eto'o sezon başında Chelsea'ye transfer olmuştu. Tecrübeli forvet, Mavi-Beyazlı formayla 32 resmi maçta 11 gol attı.