Teklif gelirse mutlu olurum

Bugün Ankara'da oynanacak olan Türkiye-İsveç maçı öncesinde İbrahimovic basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İbrahimovic'in gündemi Galatasaray'dı: "G.Saray, Chelsea karşısında çok iyiydi. Türkiye'den teklif gelirse çok mutlu olurum"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2014 Güncelleme 05 Mart 2014, 00:49
Teklif gelirse mutlu olurum

İÇİNDEKİLER

Adı Galatasaray ile anılan Dünya starı Zlatan İbrahimovic, Türkiye ile oynanacak milli maç için geldiği Ankara'da Sarı-Kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu. İsveç'in yıldızı Zlatan İbrahimovic, Türkiye maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Türk futboluyla ilgili olumlu şeyler düşündüğünü belirten İsveçli yıldız, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçları bunu gösteriyor. Chelsea karşısında çok iyi mücadele ettiler. Ayrıca 4 tane iyi İsveçli oynuyor. Bu kaliteyi de gösteriyor." dedi.

PARİS'TE MUTLUYUM AMA TEKLİF GELİRSE...
Zlatan Ibrahimovic, "Türkiye'den teklif gelmesi durumunda ne yaparsın?" sorusunu duyunca güldü ve "PSG'de çok mutlu olduğunu belirtmek isterim. Takımın sahipleri inanılmaz destek veriyor. Açıkçası, Paris'te mutluyum, orada devam etmek istiyorum. Türkiye'den teklif gelirse tabiki mutlu olurum. Bu beni sadece mutlu eder, hala isteniyor olmak güzel bir şey olur" diyerek Cimbom'aaçık kapı bıraktı.

DÜNYA KUPASI FAVORİM TABİ Kİ BREZİLYA!
İbrahimovic, "Dünya Kupası'ndaki favorin kim?" sorusuna ise "Dünya Kupası'nda bu sene çok güçlü takımlar var. Başarılı bir turnuva olacağını düşünüyorum. Favorim o ülkede oynanacağı için Brezilya. Benimn şahsi favori takımım; takım arkadaşlarımın olduğu ülkelerden birinin kazanmasını isterim. (Brezilya, İtalya, Uruguay, Hollanda)" yanıtını verdi

UMARIM BU MAÇTA OYNARIM!
İsveçli oyuncu, Türkiye'ye karşı forma giymek istediğini belirterek "Yarın (bugün) maçta tabi ki ben de sahada olmak istiyorum. Ama belimde sorun olduğu bir gerçek. Bu durum yarın daha net olacak. Futbol oynamak istiyorum. Yarın sahada kendimi gösterebilmek istiyorum" dedi.