Var mı Kartal'a yan bakan!

Trabzon beraberliği sonrasında kırılan umutlar artık yerini şampiyonluk nidalarına bıraktı. Tolga "Devre arasında, bu maçı alacağız, daha ötesi yok dedim. İnanmak başarmanın yarısıdır" ifadesini kullanırken Uğur Boral, "Hakettik kazandık. Ama 3 puandan fazlasını aldık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2014 Güncelleme 17 Şubat 2014, 00:21
Var mı Kartal’a yan bakan!

İÇİNDEKİLER

Ligin ilk yarısında Trabzon beraberliği ile şampiyonluk umutları kırılan Beşiktaş'ta sonrasında Kayseri Erciyes, Gaziantep ve Kasımpaşa maçlarını kazandıktan sonra dün de Bursasspor'u ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen Almeida'nın golüyle geçince "Şampiyonluk" sesleri daha yüksek çıkmaya başladı. Karşılaşmanın ardından Siyah-Beyazlı futbolcuların soyunma odasındaki coşkusu görülmeye değerdi. Siyah- Beyazlı futbolcular maç sonunda iddialı ve coşkulu demeçler verdiler. Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin, "İlk yarı sonunda soyunma odasında arkadaşlarımla konuştum. 11'e 10 kaldık kaybedecek bir şeyimiz yok. Bu maçı alacağız bundan ötesi yok dedim. İnanmak başarmanın yarısıdır" derken Uğur Boral da "Üstün olan taraftık. Kırmızı kart bizce hatalıydı. Hakederek maçı kazandık. Ama biz bugün 3 puandan fazlasını kazandık. Sahada tek yumruk olan bir Beşiktaş vardı" ifadesini kullandı.

DANY: 10 KİŞİ KALDIK AMA DAĞILMADIK
Devre arasında sürpriz bir şekilde Galatasaray'dan Beşiktaş'a kiralanan Dany de çok önemli ve anlamlı bir 3 puana imza attıklarını söyledi. Kamerunlu savunma oyuncusu şöyle konuştu: "Bugün büyük bir zafer elde ettik. 10 kişi kalmamıza rağmen derli toplu durduk. Önce gol yemeden soyunma odasına gittik. 2. yarıda da sabrımızın karşılığını bulduk."

TARAFTAR AKIN ETTi!
Beşiktaşlı taraftarlar ulaşım zorluğuna rağmen dün Olimpiyat Stadı'na akın etti. 50 bin civarındaki Siyah-Beyazlı taraftar, 90 dakika boyunca takımlarına destek verdi. Özellikle takım 10 kişi kalınca verdikleri destek görülmeye değerdi.

OLMADI FERNANDES
74. dakikada oyuna giren Fernandes uzatma anlarında Frey ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu üstten dışarı atarak zor olanı yaptı.