Moussa'ya Yanal freni

Newcastle United, Moussa Sow için Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro teklif etti. Yönetim bu parayı kabul etti ama Ersun Yanal "O bana lazım" diyerek transfere izin vermedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2013 Güncelleme 18 Aralık 2013, 00:32
Moussa’ya Yanal freni

İÇİNDEKİLER

Bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe'nin vazgeçilmez ismi olan Senegalli yıldız Moussa Sow'un Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a transferinden eşiğinden döndüğü iddia edildi... Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre İngiliz ekibi Newcastle United, Moussa Sow'u transfer etmek için Fenerbahçe yönetiminin kapısını çaldı. Yapılan görüşmeler sonucunda iki kulüp yöneticileri 15 milyon Euro'luk bonservis bedelinde anlaşma sağladı. Sow'a Premier Lig yolu gözükmüşken bu transfer Ersun Yanal'dan veto yedi. Tecrübeli teknik adam, "Sow bu takımın çok öneml birn parçası. Sistemimiz içinde çok önemli bir yeri var. Ayrılmasını istemiyorum" dedi.

ÖMER TEMELLİ 'TAKIMDA KALACAK' DEMİŞTİ
Fenerbahçe yönetimi, Ersun Yanal'ın bu görüşü doğrultusunda Moussa Sow'un Newcastle'a transferini onay vermedi. Böylece Sarı-Lacivertli taraftarların sevgilisi olan Senegalli futbolcu takımda kalmış oldu. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yöneticisi Ömer Temelli de "Caner Erkin ile yeni sözleşme imzalayacağız. Moussa Sow da takımda kalacak" şeklinde tweet atmıştı.

MOSUSSA F.BAHÇE'DE HARİKA BİR SEZON GEÇİRİYOR
Attığı gollleri, asistleri ve ortaya koyduğu mücadele ile çok iyi bir sezon geçiren Moussa Sow, sezon başında teknik patron Ersun Yanal ile kısa süreli bir kriz yaşamış ama olay tatlıya bağlanmıştı. O günden sonra da Sow'un performansı sürekli artmış, 'koşmuyor' denilen Senegalli futbolcu bazı maçlardan takımının en çok mesafe kateden oyuncuları arasına girmeyi başarmıştı.

TARAFTARLAR MAÇ ÖNCESİ İLK ONU ÇAĞIRIYOR
Sarı-lacivertli taraftarların sevgilisi olan Moussa Sow, bu durumdan fazlasıyla memnun. Sarı-Lacivertli taraftarlar her maç öncesi mutlaka onu tribünlere çağırıyor. Sow, Akhisar maçı sonrasınhda da Kuyt ile birlikte tribünleri tek tek dolaştı...