Arena'da kar alarmı!

Zemini kötü olan G.Saray aklı havalarda! Cimbom, Şampiyonlar Lig'inde Salı günü oynayacağı Juventus maçı öncesi kar tehlikesi ile karşı karşıya

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2013 Güncelleme 08 Aralık 2013, 00:39
Arena’da kar alarmı!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray ile Juventus arasında Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu mücadelesi, hava tahmin raporuna göre kar yağışı altında geçecek. Salı günü İstanbul genelinde kar yağışı beklenirken, Türk Telekom Arena Stadı'nda geçen seneki CFR Cluj maçındaki gibi bir zemin krizi yaşanmaması için şimdiden önlemler alınmış durumda. Galatasaray için de kritik önem taşıyan Juventus mücadelesi öncesi Sarı-Kırmızılı yönetim, Arena Stadı'nın zeminini yeni teknolojisi olan güneş ısıtma sistemiyle besleyerek, karşılaşma öncesi bir pürüz çıkmaması adına yoğun çaba harcıyor.

SALI GÜNÜ KAR VAR!
İstanbul'da salı günü kar yağışı bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri kar yağışının salı gününden itibaren 3 gün süreceğini söylediler.

CİMBOM'UN AKLI HAVADA!
TT Arena'da yaşanan zemin sorunu geçen sene Galatasaray'ın başına büyük dert açmıştı... Bu nedenle Sarı-Kırmızılılar salı günkü hava durumu öncesi TT Arena'da kar alarmı verdi.