Adın Fırtına Soyadın Destan

Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam eden Trabzonspor, Olcan Adın'ın hat-trick ve asistiyle Apollon'u avladı. Karadeniz Fırtınası, Lazio'dan 1 puan alırsa grup lideri olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2013 Güncelleme 29 Kasım 2013, 00:00
Adın Fırtına Soyadın Destan

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor dün gece Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Apollon'u 4-2 yenerek UEFA'da son 32'yi takım arasına kaldı.

GOLÜN ORTASI MALOUDA'DAN
Trabzonspor, 23. dakikada Olcan Adın'ın kafa golüyle öne geçti. Malouda'nın ortasına iyi yükselen tecrübeli oyuncu temsilcimizi öne geçirdi.

3-0'DAN FARKI 1'E İNDİRDİLER
Golden iki dakika sonra Olcan, Soner'e, 'Al da at' pası verdi. Genç oyuncu da bu teklifi geri çevirmedi ve Soner, Trabzon'daki ilk Avrupa golüne imza atmış oldu. Karadeniz Fırtınası'nın ikinci yarıdaki baskılı oyunu devam etti. 49'da Henrique, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda golü bulamadı. Gecenin başarılı ismi Olcan, 61'de bir kez daha sahne aldı ve takımını 3-0 öne geçirdi. 68'de Gneki, kafa golüyle Onur Recep Kıvrak'ı avladı: 3-1. 80'de Kadir'in hatasıyla Limassol penaltı kazandı. Sangoy penaltı golüyle farkı 1'e indirdi. Ancak Olcan durmadı. 83'teki harika frikik golü skoru belirledi...

ADINI TARİHE YAZDIRDI
Son 7 maçında 7 gol, 2 asist yapan Olcan, 3 gol attığı Apollon maçıyla beraber tarihe adını yazdırdı. İlk kez bir futbolcu, Trabzon'da Avrupa Kupaları'nda hat-trick yaptı.

LAZİO DA LEGİA'YI AFFETMEDİ!
Trabzonspor'un grubundaki diğer maçta Lazio, Polonya deplasmanında Legia'yı 2-0 mağlup etti. İtalyan ekibi 24. dakikada Perea ve 57'de Anderson ile galibiyete uzandı. 11 puan yapan Lazio, Trabzon'u ağırlayacak.