Artık daha güçlüyüz

İmza gününe katılan Kuyt, "Kariyerimdeki ilk lig şampiyonluğu için sabırsızlanıyorum. Ama ligin yarısına bile gelmedik. Konuşmak için erken" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2013 Güncelleme 20 Kasım 2013, 01:48
Artık daha güçlüyüz

İÇİNDEKİLER

Fenercell'in Buyaka AVM'de düzenlediği imza gününe Mehmet Topuz ile birlikte katılan Dirk Kuyt, açıklamalarda bulundu. Hollandalı yıldız, burada yaptığı açıklamada Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal için övgü dolu sözler sarfetti. Kuyt, "Hocamızın çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum. Sezon başındaki durum onun için de kolay değildi. Avrupa'da olmamanın yaratmış olduğu hayal kırıklığının takımı da hocayı da daha güçlü kıldığını düşünüyorum. Hocamız adına ben ve takımdaki herkesin çok mutlu olduğunu düşünüyorum" dedi. Hollandalı futbolcu takımdaki arkadaşlığın çok iyi olduğunu, herkesin birbirinin açığını kapattığını söyledi.

ŞAMPİYONLUK BENİM İÇİN ÇOK ANLAMLI

Kuyt şampiyonluk yarışı hakkında da açıklamalarda bulundu. Kariyerinde hiç lig şampiyonluğu bulunmadağını söyleyen Kuyt "Fenerbahçe ile kariyerimdeki ilk lig şampiyonluğunu yaşamak beni mutlu edecek. Şu an konuşmak kolay ama daha ligin yarısına bile ulaşamadık. Bunun için kazanmaya devam edip işimizi yapmaya konsantre olmalıyız."

ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAMAK İSTİYORUM
Hollandalı futbolcu sakatlığından dolayı pazar günün oynanacak Merical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği sorusunu da "Antalya'ya takımımla birlikte gitmeyi çok istiyorum. Tedavim devam ediyor. Kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım maç gününe kadar bir problemim kalmaz" cevabını verdi.

TAKIMIN SAHADAKİ LİDERİ
Dirk Kuyt, takım kaptanı olmasa da liderlik vasıflarıyla saha içinde takıma büyük katkı sağlıyor...