Trabzon'un aklı fikri Berbatov'da

Florent Malouda, Jose Bosingwa gibi sansasyonel transferlerine bir yenisini eklemek isteyen Trabzonspor gözünü Dimitar Berbatov'a çevirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2013 Güncelleme 18 Kasım 2013, 00:00
Trabzon’un aklı fikri Berbatov’da

İÇİNDEKİLER

Ocak ayındaki transfer dönemi için forvet çalışmalarında devam eden Trabzonspor'un gündemine Dimitar Berbatov'un geldiği iddia edildi. Fulham ile bu sezon kontratı sona erecek 32 yaşındaki futbolcuyu adaylar içinde dahil eden Trabzonspor yönetimi, futbolcunun şartlarıyla ilgili oyuncunun menajeriyle masaya oturacak. Florent Malouda, Jose Bosingwa gibi dünyaca yıldızları Trabzon'a getiren Bordo- Mavili kulübün bu oyuncuyu da kadrosuna katacağı konuşuluyor.

CARDİFF'TEN CORNELİUS
Trabzonspor'un gündeminde olan diğer bir futbolcu ise Cardiff City'nin genç yeteneği Andreas Cornelius.. Devre arasında bir golcü transferi yapmayı planlayan Trabzonspor'un Cardiff City'nin golcüsü Cornelius'u listesine aldığı kaydedildi. 20 yaşındaki golcü futbolcunun Cardiff'ten ayrılmak istediği ve Trabzonspor'a sıcak baktığı bildirildi.

TARAFTAR BERBATOV'U İSTİYOR!
Yıldız transferlere alışan Trabzonspor taraftarları Berbatov heyecanı sardı. Bordo- Mavili taraftarlar devre arasında Dimitar Berbatov'un transfer edilebileceğini düşünürken yönetime güvenlerinin tam olduğunu belirtiyor.